📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaranie się piłą nożna to lesbijstwo,
a wszystkie kluby piłkarskie to wujek i cipa.
a wszystkie kluby piłkarskie to wujek i cipa.
Kobiety grają w piłkę nożną? hahaha
A w sumie to bym jej possał cipkę, ot tak bez powodu
Nawet, nawet.
Lepiej niż ja na pewno. Ale to niski szczebel :/
Lepiej niż ja na pewno. Ale to niski szczebel :/
Jaranie się piłką to lesbijstwo, a wszystkie kluby piłkarskie to LGBT, łosie, jelenie, sarny i dziki.....
Wgl mam wrażenie, że babska piłka jest dużo bardziej brutalna niż męska
Kiedyś jak chodziłem do szkoły,to pan od WF-u wyciągnął piłkę tenisową kije i brameczki do hokeja i mówi no chłopaki to zagrajcie z dziewczynami.Mecz się zaczynał panienki miały piłkę,podbiega pierwszy koleś,a typiara jeb w łeb z całej siły typa,a inne klientki to zobaczyły i podbiegły do nas napierdalać po nogach po plecach.Ja drę mordę,że kurwa nie mam piłki,nigdy jej nie miałem,a ta zacisnęła zęby i złamała kij o mój piszczel,dzięki bogu bo jakby był solidny to by mnie zatłukła kurwa,a tak złamanym kijem nie da się grać w hokejowy lincz.
Budrys2000 napisał/a:
A w sumie to bym jej possał cipkę, ot tak bez powodu
Najpierw skończ ssać kutasa swojemu chłopakowi.
Sadic napisał/a:
Najpierw skończ ssać kutasa swojemu chłopakowi.
Dawaj chociaż cudzysłów jak cytujesz swoją matkę kmiocie
A nie chciał zajechać?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów