📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Dla wszystkich ktorzy pamietaja te zamierzchłe czasy
jakie zamierzchłe, to niecałe 2 miesiące od duckhuntu
Oskarek, to mnie tez zawsze ciekawilo a poznalem :tajemnice" tego pistoletu gdy ogladalem jakis program na discovery
mianowicie w momencie strzału obraz w TV na jakas tam czesc sekundy robi sie calkowicie czarny, a w miejscu gdzie wczesniej byla kaczka pojawia sie bialy punkt, zas pistolet jest na podczeriwien, i musisz wycelowac nim w owy bialy punkt aby pistolet mogl go wylapac. Jezeli odpowiednio nie wycelujesz, kaczka pozostaje przy zyciu i dalej sobie smiga
moglem cos troche pomyslic, ale w ogolnym zakresie tak to wyglada
mianowicie w momencie strzału obraz w TV na jakas tam czesc sekundy robi sie calkowicie czarny, a w miejscu gdzie wczesniej byla kaczka pojawia sie bialy punkt, zas pistolet jest na podczeriwien, i musisz wycelowac nim w owy bialy punkt aby pistolet mogl go wylapac. Jezeli odpowiednio nie wycelujesz, kaczka pozostaje przy zyciu i dalej sobie smiga
moglem cos troche pomyslic, ale w ogolnym zakresie tak to wyglada
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów