Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I tak są najlepsi jak wpakują w kogoś 16 kulek i dra się żeby się nie ruszał lub żeby podnieść łapy a ledwo żyje jak się przejechał na masce z 3 metry z zawrotną prędkością
a ty myślisz,że ludzie padają od jednego strzału jak w kąterstrajku ?
a ty myślisz,że ludzie padają od jednego strzału jak w kąterstrajku ?
A widzisz co napisałem? Mylisz jedynkę z szesnastką gościu? Tylko Cisnę bekę ze po całym magazynku wystrzelonym w typa wydają mu jeszcze jakieś polecenia a pies co się przejechał na masce przez 2-3 metry ledwo żyje
Nie wiem ile razy już to było mówione ale kurwa jakim trzeba być niedojebem aby się stawiać hamerykańskiej policji? Kurwa tysiące filmików albo i dziesiątki tysięcy krążą po necie a tam jeszcze w wiadomościach... każdy wie, że policjant ma broń i jej kurwa używa a i tak trafi się kretyn co postanowi olać polecenia policji i postanowi przejechać policjanta...
Jeśli kierowcą był murzyn to tego nikt tego nie ogarnie. Tam gdzie skóra zmienia kolor na ciemniejszy, kończy się logika.
Ale spróbujmy zgadnąć motyw:
- próba samobójstwa("suicide by cop" - popularne w tamtych stronach),
- chciał zaszpanować lasce jaki to on niepokorny i odważny drocząc się z gliną,
- może chciał wygrać w sądzie jakieś większe odszkodowanie za nieuzasadniony atak policjanta na niego, więc go prowokował,
- może był na warunkowym zwolnieniu, a tu przypał z pistoletem i może jeszcze kradzionym wozem(pewnie jeszcze jakieś prochy w schowku). Recydywa na horyzoncie to nie ma nic do stracenia więc, chce sobie podbudować kartotekę, żeby chwalić się w pace jak to próbował glinę rozjechać.
A może po prostu kierowca uwierzył, że "black lives matter" ale policjant był innego zdania? Tak wiele pytań tak mało odpowiedzi...
miejsce akcji wygląda źle. nikt tam nie sprząta? kto za to odpowiada?
W wielu "socjalistycznych" stanach ludzkie gówno na ulicy jest tak powszechne jak psie.
Przykładem jest San Francisco.
-W porządku
Kurwa da się, dziwić się, że policjanci chodzą podenerwowani jak ktoś nie wykonuje poleceń
A widzisz co napisałem? Mylisz jedynkę z szesnastką gościu? Tylko Cisnę bekę ze po całym magazynku wystrzelonym w typa wydają mu jeszcze jakieś polecenia a pies co się przejechał na masce przez 2-3 metry ledwo żyje
jeszcze raz ci tłumaczę cieciu że mimo oddania tylu strzałów gość może ostatkiem sił poważnie zranić polismajstra
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów