📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sard napisał/a:
Z jednej i drugiej strony pięknie prezentujące się zjeby - z lewej panowie stulejarze co marzą o cipce, a jedyna cipa z jaką mają do czynienia to ich kolega o takiej ksywie. Z prawej feminazizjebki co to poszukują pańcia by być jego suką więc z braku laku sobie poszczekują. A razem mogliby mieć wszystko i chuja w dupie i cipsko na zawołanie...
Standardowa zagrywka lewactwa. Widzą, że nie mogą już uratować twarzy wiec próbują gównem obrzucić przeciwnika. Panowie elegancko ubrani zachowujący się z klasą, a naprzeciw jakieś szczekające orki.
Zastanawia mnie czy taki debil naprawdę wstaje rano i myśli ,, pójdę na niego naszczekać, to ludzie zobaczą że to my mamy rację!".
StalowyNożyk napisał/a:
Nawet tu na sadolu jest kilka przedstawicielek tego gatunku
da sie zauwazyc i aż dziw bierze, ze jeszcze tu siedza jak wiedza ze nie sa akceptowane
Tam nikogo z porządnym gazem pieprzowym nie było?
Po lewej to pewnie antyaborcjoniści? Patrząc na te "suki" pewnie mają wątpliwości, co do głoszonych przez siebie przekonań.
Po lewej to pewnie antyaborcjoniści? Patrząc na te "suki" pewnie mają wątpliwości, co do głoszonych przez siebie przekonań.
AyCaramba napisał/a:
Dawno nie widziałem tylu brzydkich kobiet na raz.
Zobacz zdjęcia ze ślubu Twoich rodziców. Nadrobisz zaległości.
i znowu typowy obrazek współczesnych czasów, bo z jednej strony normalni, spokojni tradycjonaliści, a z drugiej jakieś pojebane, szczekające, młode baby,
co przeraża w tym wszystkim to podatność kobiet na manipulację, a mówią dużo własnej wolności
co przeraża w tym wszystkim to podatność kobiet na manipulację, a mówią dużo własnej wolności
Kiedy suka zerwie się z łańcucha...
Cóż, wyjście z metra centrum (w Warszawie ) to taki mały Hydepark ( w znaczeniu ten rejon z oszołomami).
Czy istniał na ziemi jakiś inteligentny gówniarz? Ludzie jak są młodzi to są bardzo pojebani a jednocześnie bardzo mocno wierzą że to co robią ma sens.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Czy istniał na ziemi jakiś inteligentny gówniarz? Ludzie jak są młodzi to są bardzo pojebani a jednocześnie bardzo mocno wierzą że to co robią ma sens.
twój komentarz jest pojebany i mało inteligentny, a nie młodzi ludzie.
A tak mniej więcej o chuj tu chodzi?
borelli napisał/a:
Takich to się powinno wysiedlić, albo przynajmniej sterylizować, żeby tych spierdolonych genów i poglądów nie przekazywali dalej.
To właśnie chcą osiągnąć ci którzy to finansują jak na ironię za pomocą swoich ofiar. Masz piwko.
Zauważyliście, że te dzieci z ramienia ideologii lgbteuroagdlpg to takie niedobitki społeczne? dziewczęta brzydkie i tępe a kolesie miękkim chujem robieni.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów