Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już nawet starzy komuniści łapią się za głowy co oni odpierdalają.
Jak bym to zobaczył na żywo to zaczął bym w to scierwo kamieniami napierdalać.W sumie moja była Aśka z Jarocina też jest tak popierdolona ale jeszcze nigdy nie szczekała tylko grzecznie jaja łykała a te niedoruchane jakieś .Kurwiska do stawu i kamień przywiązać do nogi
To warszawa - miasto pedalow. Tych kilku gosci pewnie przyjechalo z ktoregos z mniejszych okolicznych miast. Kazdy wie, ze warszawa jest tak pedalska, ze nawet ciapaci ktorzy tam przyjezdzaja po trzech miesiacach polykaja skorzane miecze.
Jakbym przechodzil obok, to bym patrzal z obrzydzeniem i szydzil z tego syfu, przy okazji brechtajac z kazdej warszawskiej cioty. Pomorze nigdy nie powinno stanowic jednego panstwa z tym tatalajstwem.
mogę się założyć tu z każdym o piwo że żadna z nich nie ma i nie miała do tej pory faceta, który by ja porządnie wyruchał. a skutki widać na filmiku.
ty za to widzę miałeś już wielu.
Zobacz zdjęcia ze ślubu Twoich rodziców. Nadrobisz zaległości.
"Argumentum ad personam" Ostatnio często tutaj spotykana forma wypowiedzi. W skrócie, nie wiesz co napisać to atakujesz bezpośrednio osobę. Taka forma niemerytorycznej wypowiedzi charakteryzuje Ludzi młodych ("Twoja stara", "chyba Ty", itp) Albo idiotów...
Standardowa zagrywka lewactwa. Widzą, że nie mogą już uratować twarzy wiec próbują gównem obrzucić przeciwnika. Panowie elegancko ubrani zachowujący się z klasą, a naprzeciw jakieś szczekające orki.
Tacy jak ci tutaj elegancko ubrani panowie ZAWSZE uwielbiają niskich lotów dopierdalanie się nie merytoryczne tylko do wyglądu, oraz żarty o dymaniu i wydalaniu
A te laski... w tych szczeknięciach prezentują kwintesencję głębi ideologi marksistowskiej, leninowskiej, stalinowskiej - niepotrzebne skreślić
mogę się założyć tu z każdym o piwo że żadna z nich nie ma i nie miała do tej pory faceta, który by ja porządnie wyruchał. a skutki widać na filmiku.
problem polega na tym iż tam tez są faceci...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów