@up - Jako, że ja zacząłem temat to pozwolę sobie odpowiedzieć
Jasne jest, że mamy czasy pokoju bo w naszym otoczeniu pobliżu trwa stabilna sytuacja tylko właśnie to o czym temat mówi to muzułmanie - zagrożenie dla Europy nr 1.
Jeśli masz na myśli Marsze Niepodległości i to jak doszło do POLICYJNYCH PROWOKACJI D W U K R O T N I E to się nie zgodzę. Ludzie się postawili ale faktem jest, że JotPeki na 100% mieli okazję się wyszumieć
Czytałem plan inwestycji na ten rok, rok wcześniej i dwa lata wcześniej i powiem, że niespełna 40mln kraj o tak dużej powierzchni powienien się tym zająć poważnie a nie, że dochodzi do czegoś takiego jak teraz. Jawne NIEDOZBRAJANIE tak dużego państwa na rzecz absurdów rządu, medali, ich zarobków i tego jak się za nasze bujają.
Też jestem za tym, że w tych czasach trzeba coś stworzyć - silne moralnie społeczeństwo które będzie potrafiło się przygotować na to co się stanie a wszystko na to wskazuje, że może być źle.
Banki upadają, są niewypłacalni.
Europa z muzułmanami którzy ewidentnie chcą te tereny. Nie mówię, że Polskę ale o nas nie zapomnią. Poszli po prostu od drugiej strony przez Giblartar bo my im staliśmy na drodze. Pomyś:
To prawda, że powinniśmy coś stworzyć. Pucz który wyjebie zdrajców Narodu z Polski.