Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Problem z drabiną - teraz popularne
u................t 2012-10-05, 15:50 2
Ranger napisał/a:

Co za pierdolenie... Z perspektywy czasu już wolałbym szprechać po niemiecku, ale mieć normalne państwo z szansą na rozwój, perspektywami na życie i godziwymi zarobkami niż rzucać granatami żeby wywalczyć sobie takie bagno jakie obecnie występuje w tym kraju. Mój dziadek był żołnierzem podczas Kampanii Wrześniowej, a później działał w AK i co wywalczył ? Stracił zdrowie, nerwy, nie raz ryzykował życiem żeby jego wnuczek teraz nie mógł pracy znaleźć albo był zatrudniony na chujowej umowie zlecenie za pensję, która znika w dniu wpłynięcia na konto. Walczył o wolny kraj, a wywalczył złodziejski rząd i chujowe społeczeństwo.

No tak jak by teraz była 2 wojna światowa to co drugi podpisał by
Volksliste.Polska kraj piękny i z wieką kulturą regionalną,a że jest jak jest to tylko dlatego że sobie na to pozwalamy.Nie myl ojczyzny z elitą rządzącą.
Zgłoś
Kuriki 2012-10-05, 15:52
Jak ja się cieszę, że jestem kosmopolitą. Nie jestem ni cholery przywiązany do jakiegokolwiek kraju.

W razie wojny czy czegoś podobnego po prostu bym sobie wyjechał na inne terytorium, które oferowało by bezpieczeństwo i jako takie warunki do życia.

"Szprechać" po obcemu umiem, a w razie czego mogę się spokojnie nauczyć bo to mi łatwo przychodzi.

Ale jak ktoś chce ginąć za kraj to proszę bardzo.

Ja jakoś nigdy szacunku do bohaterów wojennych nie czułem gdy mówiono jak umierali za kraj.

Czuję szacunek do wszystkich żołnierzy ponieważ walczą o swoje przekonania i to w co wierzą.

Ale za kraj? ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polish mustache second to none

youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
krz2 2012-10-05, 15:54 1
Jestem z Pomorza i prawdę mówiąc, chciałbym aby należało ono do Niemców niż Polaków.

Krzyżacy by sobie świetnie poradzili władaniem tymi terenami lecz niestety wyszło jak wyszło
Zgłoś
u................t 2012-10-05, 15:55
2@up
no rzeczywiście.Polscy żołnierze walczący w Afganistanie lub w Iraku walczą o przekonania i o to w co wierzą...
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2012-10-05, 15:56 2
A ja, gdyby była taka potrzeba, zginąłbym za nasz kraj.
Zgłoś
Kuriki 2012-10-05, 16:04
@ulthart No coś tam w ich głowach siedzi, że dobrowolnie pojechali walczyć.

Równie dobrze mogą walczyć za kasę czy dla przyjemności jak i dla jakiegoś wielkiego mitycznego wyższego celu.

I w tym wypadku to właśnie będą ich przekonania, to co ich napędza.

I odwagi też im odmówić nie można...

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
s................r 2012-10-05, 16:10 1
Cytat:

Nie myl ojczyzny z elitą rządzącą.

Ktos te kurwy wybiera od 22 lat, nie?
Zgłoś
EdmundKemper 2012-10-05, 16:12 4
BongMan napisał/a:

@up
Dobrze powiedziane. Ja w razie wojny wywiózłbym rodzinę w bezpieczne miejsce a potem poważnie się zastanowił czy zostało w moim kraju coś, o co warto walczyć. Politycy złodzieje, system chujowy, zarobki chujowe, ceny wysokie, nic nie jest takie jak być powinno, niepodległości nie mamy już od dawna, więc czego tu bronić? O co walczyć? Jedyne co w naszym kraju piękne i z czego możemy być dumni, to jego historia.

Jeśli tak będziesz bronił Ojczyzny, to po następnej wojnie już nawet z naszej historii nie będziemy mogli być dumni.
Zgłoś
u................t 2012-10-05, 16:20 1
@Kuriki
No skoro kasa to wiara i przekonanie to się z Tobą zgodzę.Wydawało Mi się, że mówimy o wierze w wolność,w słuszność sprawy.Przekonanie że walczymy dla dobra nas wszystkich,za wolność,a nie walka dla korporacji która chce dossać się do ropy.No ale schodzimy z tematu.Każdy może mieć swoje zdanie,więc Twoje szanuje aczkolwiek się z nim nie zgadzam

stalowyszczur napisał/a:

Ktos te kurwy wybiera od 22 lat, nie?

No wybiera, a nawet potem pozwala im rządzić i jebać zwykłego człowieka.Taki cytat tutaj w sam raz pasuje

Zgłoś
Kuriki 2012-10-05, 16:20
ulthart, Kurczę, najlepiej jak by każdy człowiek miał swój własny wszechświat i go urządził według swojego widzimisię ;p

Tak się zastanawiam... Może halucynacje były by środkiem zastępczym? Jak by tak wszyscy ludzie na raz się zaćpali to by było coś ;p

Matko off top się robi

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Zgłoś
markedone 2012-10-05, 16:25 3
Trzeba wywalczyć nowy system wartości, nową władzę.

Na podwórzu jest kałuża,
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
Zgłoś
R................e 2012-10-05, 16:29
widzę że ćpanie Polski pełną gębą
Zgłoś
petru23 2012-10-05, 16:31 1
BongMan napisał/a:

@up
Dobrze powiedziane. Ja w razie wojny wywiózłbym rodzinę w bezpieczne miejsce a potem poważnie się zastanowił czy zostało w moim kraju coś, o co warto walczyć. Politycy złodzieje, system chujowy, zarobki chujowe, ceny wysokie, nic nie jest takie jak być powinno, niepodległości nie mamy już od dawna, więc czego tu bronić? O co walczyć? Jedyne co w naszym kraju piękne i z czego możemy być dumni, to jego historia.

kobiety mój drogi, kobiety
Zgłoś
D................D 2012-10-05, 16:33
kurwa bongman nie udawaj patrioty
Zgłoś
W................R 2012-10-05, 16:45 1
Panowie dajcie spokój.. Po chuj te do niczego prowadzące szarpanki? Flagi wyprać i 11 Listopada w Warszawie się widzimy..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów