📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niebywale zachodni obywatele mają dość migrantów a gdzie kwiaty i słodycze którymi ich witali. Nawet baba niemiecka z parlamentu EU wieczorem boi się chodzić do parku a sama namawiała i głosowała żeby wpuścić jak najwięcej biednych tych ludzi. A genialny niemiec postanowił wyciąć w parku drzewa i krzewy żeby ich bab nie gwałcili a i park w Berlinie zamykany na noc. Niemiecka gospodarka kuleje i jedyny towar eksportowy to migranci z którymi sobie nie radzą.
Pantaran napisał/a:
Niebywale zachodni obywatele mają dość migrantów a gdzie kwiaty i słodycze którymi ich witali. Nawet baba niemiecka z parlamentu EU wieczorem boi się chodzić do parku a sama namawiała i głosowała żeby wpuścić jak najwięcej biednych tych ludzi. A genialny niemiec postanowił wyciąć w parku drzewa i krzewy żeby ich bab nie gwałcili a i park w Berlinie zamykany na noc. Niemiecka gospodarka kuleje i jedyny towar eksportowy to migranci z którymi sobie nie radzą.
I się dziwią że Niemcy wybierają AfD ......
Zobaczcie jakie AfD ma postulaty..... Normalnie prawie 1do 1 hasła pewnego niedoszłego akwalerysty :Hitler:
Ci przeklęci Duńczycy!
Pizduńczyk - jebuńczyk
Jak nie masz klamki lub karabinu najlepszą obroną przed nożownikiem jest .... Spierdalanie !!!
Z tym bohaterem to bym poszła... O ile nie jest ciapaty.
Z info wynika że jeden z bohaterów nie przeżył, dostał nożem w brzuch...
silwerbalk napisał/a:
I się dziwią że Niemcy wybierają AfD ......
Zobaczcie jakie AfD ma postulaty..... Normalnie prawie 1do 1 hasła pewnego niedoszłego akwalerysty :Hitler:
Historia lubi się powtarzać. Byli źli żydzi, teraz będą złe ciapaki
Powinniśmy zawczasu zaproponować dzierżawę Oświęcimia skoro i tak zbieramy opierdol za polskie obozy śmierci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów