📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To już napisałem w komentarzu we wigilie:D sadistic.pl/swiateczne-obzarstwo-vt254999.htm2780756
@perki współczuję Ci z całego serca.
żartowałem, dobrze, że nie ruchasz bo byś się jeszcze rozmnożył.
żartowałem, dobrze, że nie ruchasz bo byś się jeszcze rozmnożył.
true story....
To w temacie dorzucę coś od siebie. Z byłą (początek znajomości) wracamy znad morza z urlopu, ja prowadzę, w pewnym momencie jak rasowy ssak dokleja mi się ustami do kutasa, sama z siebie, zajebiście. Rok później (już jako narzeczona) wracamy znowu znad morza i delikatnie jej zasugerowałem, że mogłaby zrobić to samo co rok wcześniej, reakcja:
"pojebało cię? weź jedź już do domu"
hehehe jebana, no i tak to wygląda zawsze po czasie.
"pojebało cię? weź jedź już do domu"
hehehe jebana, no i tak to wygląda zawsze po czasie.
KURWA MAĆ
nie żeńcie sie!!
nie żeńcie sie!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów