📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:46

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już napisałem w komentarzu we wigilie:D sadistic.pl/swiateczne-obzarstwo-vt254999.htm2780756
@perki współczuję Ci z całego serca.
żartowałem, dobrze, że nie r🤬asz bo byś się jeszcze rozmnożył.
żartowałem, dobrze, że nie r🤬asz bo byś się jeszcze rozmnożył.

Obyś ty się nie rozmnażał. Bo pewnych siebie kretynów bez żadnej wiedzy i umiejętności już na tym globie za dużo. Tego ci życzę w tym roku. W sumie to do końca twojego żywota.
Różnica między seksem przedmałżeńskim, a małżeńskim jest taka jak między polowaniem, a świniobiciem
true story....

To w temacie dorzucę coś od siebie. Z byłą (początek znajomości) wracamy znad morza z urlopu, ja prowadzę, w pewnym momencie jak rasowy ssak dokleja mi się ustami do k🤬sa, sama z siebie, zajebiście. Rok później (już jako narzeczona) wracamy znowu znad morza i delikatnie jej zasugerowałem, że mogłaby zrobić to samo co rok wcześniej, reakcja:
"poj🤬o cię? weź jedź już do domu"
hehehe j🤬a, no i tak to wygląda zawsze po czasie.
"poj🤬o cię? weź jedź już do domu"
hehehe j🤬a, no i tak to wygląda zawsze po czasie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie