📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A później rekiny ludzi wpierdalają bo zanęca.
Ukry w Pilsce.. ?
krolikosus napisał/a:
Ukry w Pilsce.. ?
Sosnowiec w Mielnie
ten to chyba chory psychicznie,dosłownie...
patologia, jak wszędzie,
a co z nią zrobić?:
egzamin na ciążę?
na seks?
na dzieci?
500+
ten to chyba chory psychicznie,dosłownie...
patologia, jak wszędzie,
a co z nią zrobić?:
egzamin na ciążę?
na seks?
na dzieci?
500+
Jak na srającego do dziury w ziemi to i tak postęp, że dupę w solance umył
Dziś rano widziałam jak jedna pani w stanie wskazującym rozbierała się na plaży i pokazywała dupę swojemu konkubentowi, bo jej zarzucił, że w majtkach schowała 800 zł. Kilka godzin trwały poszukiwania pieniędzy, awantury, wyzwiska i płacze. On jej powiedział "idź się kurwić najebana szmato" i ona się oddaliła, nie wiadomo czy z tą kasą czy nie takie mam atrakcje na urlopie nad polskim jeziorem.
Suczka_Stefana napisał/a:
Dziś rano widziałam jak jedna pani w stanie wskazującym rozbierała się na plaży i pokazywała dupę swojemu konkubentowi, bo jej zarzucił, że w majtkach schowała 800 zł. Kilka godzin trwały poszukiwania pieniędzy, awantury, wyzwiska i płacze. On jej powiedział "idź się kurwić najebana szmato" i ona się oddaliła, nie wiadomo czy z tą kasą czy nie takie mam atrakcje na urlopie nad polskim jeziorem.
To pewnie efekt waloryzacji 500+ Pewnie powiedział jej żeby załatwiła nowe i dlatego się oddaliła, a ty pewnie nie dosłyszałaś i oczerniasz ciężko pracujących na kieliszek chleba ludzi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów