Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
prostowanie "brzydkiego" słownictwa na sadisticu.... kurwa, tej strony już nie ma...
BUAHA człowieku tej strony już nie ma od 2011r. odkąd zagościły tu na stałe PISuary i pseudo prawaki "patryjoci"oraz zaczęło się czczenie zimnego Leszka.
Stary dobry Sadol był przed 2010r. kiedy to wrzucane treści były ostro przesiewane od syfu, który teraz bezproblemowo ląduje na głównej, gdy treści patriotyczne niosły dobre przesłanie, gdy wyśmiewano pesudo-prawaków którzy teraz rozjebali się na tej stronie niczym PO-PISY przy korycie, a na co drugiej stronie był zegar odliczający czas do zakończenia prezydentury najgorszego prezydenta jakiego miała nasza kochana ojczyzna (mowa o Zimnym Leszku - warto to dodać zważając na IQ obecnych użytkowników ) - Jak się okazało wszystkie te zegary myliły się od 10 kwietnia 2010r. ehhh a potem ta strona się skończyła.
Więc sorki HAL ale w dupie byłeś gówno widziałeś skoro przeszkadza Ci tylko prostowanie "brzydkiego" słownictwa.
BUAHA człowieku tej strony już nie ma od 2011r. odkąd zagościły tu na stałe PISuary i pseudo prawaki "patryjoci"oraz zaczęło się czczenie zimnego Leszka.
Stary dobry Sadol był przed 2010r. kiedy to wrzucane treści były ostro przesiewane od syfu, który teraz bezproblemowo ląduje na głównej, gdy treści patriotyczne niosły dobre przesłanie, gdy wyśmiewano pesudo-prawaków którzy teraz rozjebali się na tej stronie niczym PO-PISY przy korycie, a na co drugiej stronie był zegar odliczający czas do zakończenia prezydentury najgorszego prezydenta jakiego miała nasza kochana ojczyzna (mowa o Zimnym Leszku - warto to dodać zważając na IQ obecnych użytkowników ) - Jak się okazało wszystkie te zegary myliły się od 10 kwietnia 2010r. ehhh a potem ta strona się skończyła.
Więc sorki HAL ale w dupie byłeś gówno widziałeś skoro przeszkadza Ci tylko prostowanie "brzydkiego" słownictwa.
znów polityka,
zwal sobie konia, małego chuja wytrzyj w czerwoną flagę z gwiazdami,
dupę podetrzyj niebieską flagą,
to ci przejdzie
BUAHA człowieku tej strony już nie ma od 2011r.
tak gwoli ścisłości kto od kiedy tu siedzi:
więc ten tego... przyjebałeś pawiana
tak gwoli ścisłości kto od kiedy tu siedzi:
Nie jest to konieczny wyznacznik tego od kiedy się stronę zna i na niej bywa. Ja ją pamiętam kiedy jeszcze Cent ją rozkręcał, a konto założyłem w 2014, żeby coś skomentować (nie posiadam żadnych social mediów i konto tu jest jednym z 3 jakie posiadam w sieci) i tak zostałem z Wami.
Gruba, wstrętna, opasła locha, udająca szczupłą dzierlatkę. Jak zrzuci 10 kg. to niech startuje do mnie ponownie
Jesteś klasycznym przykładem stulejarza-prawiczka.
Ale sralnia i ciało prima sort.
Sralnię to ty masz we łbie pajacu. Ta część ciała u kobiety nazywa się: pupa, dupka, dupeczka, tyłek, tyłeczek etc. Kultury trochę, kurwa. Dziwić się potem że 99% nie rucha...
Dokładnie. Za grosz kultury! Za grosz romantyzmu! Potem się takie prostaki i chamidła dziwią, że ich obiekt westchnień, białogłowa, wschodząca jutrzenka ich życia i muza najpiękniejsza, nie pozwala im się zakakalić w pierdziochę.
A dyskusja pod tematem jak zawsze na poziomie, miło poczytać opinie ekspertów , co majo czarne pasy w kamasutrze!
więc ten tego... przyjebałeś pawiana
Gratuluję kurwa właśnie udowodniłeś że jesteś jednym z czerepów co pojawili się na sadolu w drugiej połowie 2010r. i o których tak ładnie się rozpisywałem oraz co miłe przypomniałeś mi że moje 2 konto na sadolu mam od 2013r. pierwsze miałem w latach 2008 - 2013
"więc ten tego... przyjebałeś pawiana"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów