📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sralnię to ty masz we łbie pajacu. Ta część ciała u kobiety nazywa się: pupa, dupka, dupeczka, tyłek, tyłeczek etc. Kultury trochę, kurwa. Dziwić się potem że 99% nie rucha...
@up o patrz jaki baboniewolnik pierdolony się odezwał. idź lizać sralnię swojej grażynie a nie bedziesz tu o kulturze pouczać psie jebany.
@Mom and Death
Niestety mam przykrą wiadomość dla ciebie - jesteś zwyczajnym chamem i idiotą. Ktoś zwrócił uwagę jak się poprawnie wyrażać a ty wylatujesz ze swoim kompleksem niewolnictwa wobec kobiet i wyzywasz osobę, która zwraca uwagę kolejnemu idiocie jak poprawnie określać części ciała u pięknej kobiety. liczyłeś, że takim prymitywnym komentem zwrócisz na siebie uwagę co jest jeszcze bardziej przykre. Zostałeś pewnie skrzywdzony w dzieciństwie i teraz leczysz swój zepsuty świat na różnych forach. Powodzenia .
Niestety mam przykrą wiadomość dla ciebie - jesteś zwyczajnym chamem i idiotą. Ktoś zwrócił uwagę jak się poprawnie wyrażać a ty wylatujesz ze swoim kompleksem niewolnictwa wobec kobiet i wyzywasz osobę, która zwraca uwagę kolejnemu idiocie jak poprawnie określać części ciała u pięknej kobiety. liczyłeś, że takim prymitywnym komentem zwrócisz na siebie uwagę co jest jeszcze bardziej przykre. Zostałeś pewnie skrzywdzony w dzieciństwie i teraz leczysz swój zepsuty świat na różnych forach. Powodzenia .
prostowanie "brzydkiego" słownictwa na sadisticu.... kurwa, tej strony już nie ma...
Rozmarzyłem się.
Co to za zjebana moda z nazywaniem ładnej dupeczki sralnią? Widać gimbazą się nie bywa, gimbazą się jest.
panar3 napisał/a:
Sralnię to ty masz we łbie pajacu. Ta część ciała u kobiety nazywa się: pupa, dupka, dupeczka, tyłek, tyłeczek etc. Kultury trochę, kurwa. Dziwić się potem że 99% nie rucha...
A ja rucham. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw .
radek225 napisał/a:
A ja rucham. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw .
Nie chcę Cię martwić, ale statystycznie po ślubie jest go mniej
bakus1233 napisał/a:
radek225 napisał/a:A ja rucham. Zaskoczę Cię - w swoje urodziny biorę ślub, więc o moje dupczenie to Ty się nie martw .
Nie chcę Cię martwić, ale statystycznie po ślubie jest go mniej
^ Koledze chodziło o śluby zakonne.
emperorzbigniew napisał/a:
^ Koledze chodziło o śluby zakonne.
Oczywiście, Twojego ministrancie z proboszczem .
Mom and Death, Jebany to ty byłeś , jesteś lub będziesz skoro masz takie myśli we łbie, zoofilu pustogłowy. Widać od razu że ci się marzy cicha noc pod celą 3+1. Czytaj posty, żryj kebaba i mordę trzymaj na wodzy jak nawet nie starasz się zrozumieć o co chodzi tylko chlapiesz ryjem jak tłuk jakiś. Szkoda mi cię pouczać, całe szczęście ktoś już to zrobił i dzięki mu za to.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów