Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od wielu lat mój dzień wygląda tak, że zaglądam tutaj w nocy, tuż przed zaśnięciem. Przegladam "dzien po dniu" i wybieram tematy co maja najwięcej piw. Zazwyczaj nie oglądałem tych co miały poniżej 100. Odkad gówniarze siedzą w domu zrobił się tu zajebisty śmietnik. Takie gówniane tematy zbierają tyle piw...
Co tu się k***a mać dzieje? Jaki syf na tym Sadolu...
Od wielu lat mój dzień wygląda tak, że zaglądam tutaj w nocy, tuż przed zaśnięciem. Przegladam "dzien po dniu" i wybieram tematy co maja najwięcej piw. Zazwyczaj nie oglądałem tych co miały poniżej 100. Odkad gówniarze siedzą w domu zrobił się tu zajebisty śmietnik. Takie gówniane tematy zbierają tyle piw...
generalnie się z tobą zgadzam, patrz dwie pozycje powyżej, pies powąchał/użarł lekko pannę kręcącą dupą przed webcamem, uhuhuhu, jakie sadystyczne... czy piętro niżej, o nie kolejny z tysiąca p*****ych filmików, gdzie ludzie nawet bez mordobicia biorą z półek srajtaśmę. No sadol pełną gębą.
Ale tu akurat moim zdaniem idea nadziewania lalki na wiertarko wkrętarkę ze szczotką, okraszone jakimiś dzikimi wygibasami, co ma służyć za słowiański bidet, jest warte co najmniej piwa
//jest to wciąż lekko poj****ne, więc powinno tu mieć wjazd
Co tu się k***a mać dzieje? Jaki syf na tym Sadolu...
O chuj Ci chodzi, ja śmiechłem, nie podoba się to nie oglądaj, jest masa sado materiałów, poczytaj 1 strony sadola, to zobaczysz jak kiedyś wyglądał sadol.
Co tu się kurwa mać dzieje? Jaki syf na tym Sadolu...
Na kwejka z tym
Co tu się kurwa mać dzieje? Jaki syf na tym Sadolu...
Podziękuj angelopisiorom i innym olivierom modzikom, bo ci co wrzucali podostawali warny za brak kropki, opisu, chuja mujai te osoby dały sobie spokój a, że trzeba coś dać na główną to lecą takie tematy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów