Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po c🤬ju dowcip cz🤬cha. Wsadzić łapy komuś w dupę to dla niego jak powrót do korzeni
Wujek_Sznurek napisał/a:
Skoczny ogier
![]()
Czy tylko ja się popłakałem ze śmiechu ?
Jesli to Cie bawi, to nie dość, że jesteś pedał, to masz zj🤬e poczucie humoru.
K🤬a ale pedalstwo...
Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Rozczaruję was ale to jest tradycyjna japońska zabawa a nie murzyńska i nazywa się Kanchō.
Skradasz się do kogoś i wkładasz mu z zaskoczenia i z impetem dwa wyprostowane palce w odbyt. Śmiechom nie ma końca. W Japonii bo w pozostałej części świata raczej jest to WTF.
Skradasz się do kogoś i wkładasz mu z zaskoczenia i z impetem dwa wyprostowane palce w odbyt. Śmiechom nie ma końca. W Japonii bo w pozostałej części świata raczej jest to WTF.
Abraxus napisał/a:
Rozczaruję was ale to jest tradycyjna japońska zabawa a nie murzyńska i nazywa się Kanchō.
Posiadasz zaskakująco dużą wiedzę na temat wsadzania palców w dupę

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
Zaprawdę zbieg okoliczności
przeczytałem parę książek o Japonii ale wiem, że to mnie w ogóle nie usprawiedliwia i jestem pedałem i koniec kropka

Abraxus napisał/a:
jestem pedałem i koniec kropka
![]()
W końcu zaakceptowałeś siebie, gratuluję Abraxiu

To jest raczej w USA patrząc na ich ubarwienie, koleś odp🤬la jakiś szajs z anime "1000 years of death".

a na kreta dupołamacz… najlepszy dupołamacz jest gdy se trafię ciut wyżej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie