Nawet można podotykać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem jak wy, ale ja bym takiej kurwy nie wziął na mój motocykl, zwyczajnie brzydzę się biedy umysłowej i kurestwa. Moim zdaniem facet też powinien się szanować i z kurwami się nie zadawać, facet który zadaję się z kurwami sam jest kurwiarzem.
To nie byłby chyba zły pomysł: Kurewka w ekspresową dostawą do domu niezależnie od korków i nawet rozbierać nie trzeba - od razu rozpakowana. Po drodze można dawać sprawdzić jakość towaru jak widać.
@nerusss
Myślę, że on nie jest kurwiarzem bo wozi kurwę. Przypuszczam raczej, że wozi kurwę bo jest kurwiarzem.
Myślę, że on nie jest kurwiarzem bo wozi kurwę. Przypuszczam raczej, że wozi kurwę bo jest kurwiarzem.
jaki wysyp moralności... on chyba nie wiezie jej do cerkwi się hajtać tylko jebać dobrą dupę...
0;25 - kameryn tak się zapatrzył za dupeczką, że w lewo skręcił niczym Janusz Zawodowiec (ze środkowego pasa oznaczonego jazda na wprost) Nie żebym pierwszy w niego kamieniem rzucił...
Jak się spierdoli z motocykla i zedrze trochę skóry to nauczy się ubierać.
Normalnie krew mnie zalewa widząc ludzi, który w koszulce, spodenkach, japonkach i kasku (przepisy wymagają, więc ma) zapierdalają na swoich motocyklach. Jestem w ogromnym szoku widząc ich nieodpowiedzialność.
Można przymknąć oko na tak ubranych skuterzystów, których "potwory" mają kagańce do 50-60 km/h. Fakt, upadek przy tej prędkości nie jest miły, ale o wiele mniej szkodzący niż przy 100 km/h.
A z resztą, chuj mnie to powinno obchodzić. Przynajmniej dzięki takim osobnikom, mamy co oglądać!
PISS JOŁ ELO
Normalnie krew mnie zalewa widząc ludzi, który w koszulce, spodenkach, japonkach i kasku (przepisy wymagają, więc ma) zapierdalają na swoich motocyklach. Jestem w ogromnym szoku widząc ich nieodpowiedzialność.
Można przymknąć oko na tak ubranych skuterzystów, których "potwory" mają kagańce do 50-60 km/h. Fakt, upadek przy tej prędkości nie jest miły, ale o wiele mniej szkodzący niż przy 100 km/h.
A z resztą, chuj mnie to powinno obchodzić. Przynajmniej dzięki takim osobnikom, mamy co oglądać!
PISS JOŁ ELO
cucho napisał/a:
Jestem w ogromnym szoku widząc ich nieodpowiedzialność.
Pierwszy dzień na Ziemi?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów