Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Mamy kogoś, kto szprecha po nazistowsku?
Tak. Mówi że idzie do Poloski po 500+
Tak, wymyślaj sobie fantastyczne scenariusze o najazdach Ruskich i Niemców, a tymczasem mamy realny najazd lewackiego zjebania umysłowego, który serwuje nam takie obrazki.
Z lewackimi spierdleniem sobie poradzimy bez waszej kacapskiej pomocy, a jeden ze scenariuszy który nieudolnie wysmiewasz właśnie ma miejsce na Ukrainie, więc szukaj naiwnych gdzie indziej onuco
taka sprawaZ lewackimi spierdleniem sobie poradzimy bez waszej kacapskiej pomocy, a jeden ze scenariuszy który nieudolnie wysmiewasz właśnie ma miejsce na Ukrainie, więc szukaj naiwnych gdzie indziej onuco
A co mnie obchodzi Ukraina? Jestem Polakiem. Ty masz problem z Ruskami, może trzeba było myśleć zanim się zagłosowało na tego kurwia Zelenskiego.
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.A co mnie obchodzi Ukraina? Jestem Polakiem. Ty masz problem z Ruskami, może trzeba było myśleć zanim się zagłosowało na tego kurwia Zelenskiego.
Heh to jednak znamienne, że ruski troll podający się za Polaka,, tuż po rocznicy wybuchu Powstania Warszawskiego, dokładnie w rocznicę rzeźni na warszawskiej Woli, gdzie niemieckie kurwy wymordowały dziesiątki tysięcy cywilów a ruskie kurwy spokojnie się temu przyglądały tylko po to żeby przez następne dziesięciolecia wymordować nas jeszcze więcej. I w takim momencie próbuje nam wmówić że najazdy ruskich i szwabów na Polskę to "fantastyczne scenariusze"....ok udałeś nam się towarzyszy onucew, bratnia miłość ruskio-niemiecka nie rdzewieje widzę
Łap, ktoś co zrobił fotkę na chacie