📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Xenomorph08 napisał/a:
W Sparcie i tak by wylądował na śmietniku na starcie.
W każdym starożytnym greckim polis ułomne dzieci wywalano. Co ciekawe, praktykowano też wywalanie zdrowych dzieci, jeżeli nie było się w stanie ich utrzymać. A Sparta była wyjątkiem i ta praktyka była zakazana.
nie ma rączek, nie ma ciasteczek
Dobra koleś jest przechuj, szacunek, wzór do naśladowania itp itd, ale powiedzcie mi jedno:
Tak po prawdzie, na chuj mu te ćwiczenia? Da mu to coś? Będzie mógł normalnie pracować, założy dom, zadowoli kobietę? Nie ma się co jarać bo ten cały jego samo-zapał w tej sytuacji to już jest patologia, koleś próbuje chyba oszukać sam siebie
Tak po prawdzie, na chuj mu te ćwiczenia? Da mu to coś? Będzie mógł normalnie pracować, założy dom, zadowoli kobietę? Nie ma się co jarać bo ten cały jego samo-zapał w tej sytuacji to już jest patologia, koleś próbuje chyba oszukać sam siebie
Po co podskakiwać kadłubkowi? Prędzej trzeba kucnąć.
I tak pewnie mama mu dupę podciera.
Podziwiam typa, ale nie wyobrażam sobie sytuacji kiedy po wygranej walce kumpel podbiega do niego i w ramach gratulacji high five chce przybić.
nie no szacun itp naprawdę, współczuję mu...tylko, kurwa... on sobie nigdy nie zwali gruchy... to jest przejebane.
Szacunek kurwa!
odrazu widać, że prawą wali konia
1986kuba, lepiej trollować i fapfapować do zdjęć bielizny na allegro tak jak ty to robisz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów