📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa jak on sobie wali???
1986kuba napisał/a:
Dobra koleś jest przechuj, szacunek, wzór do naśladowania itp itd, ale powiedzcie mi jedno:
Tak po prawdzie, na chuj mu te ćwiczenia? Da mu to coś? Będzie mógł normalnie pracować, założy dom, zadowoli kobietę? Nie ma się co jarać bo ten cały jego samo-zapał w tej sytuacji to już jest patologia, koleś próbuje chyba oszukać sam siebie
Podejrzewam, że to jest jego praca. Po drugie założy dom raczej bez problemu, w przeciwieństwie do Ciebie. A już na pewno lepiej zadowoli kobietę, chociaż i tak pewnie skalpujesz wodza.
Wyjdź z domu i zrób wreszcie coś w tym twoim nędznym życiu, bo narazie to mu do pięt, których nie ma, nie dorastasz.
losterlse napisał/a:
Podejrzewam, że to jest jego praca. Po drugie założy dom raczej bez problemu, w przeciwieństwie do Ciebie. A już na pewno lepiej zadowoli kobietę, chociaż i tak pewnie skalpujesz wodza.
Wyjdź z domu i zrób wreszcie coś w tym twoim nędznym życiu, bo narazie to mu do pięt, których nie ma, nie dorastasz.
HellRaiser665:( napisał/a:
1986kuba, lepiej trollować i fapfapować do zdjęć bielizny na allegro tak jak ty to robisz
kolejne mądrale, które chcą się wykazać i wiedzą lepiej ode mnie co robię, kim jestem itp itd a sami walą konia oglądając kalekę, który choć silny duchem tak naprawdę nic nie może. Wkurwia mnie takie prześciganie się na teksty "łał, szacun, koleś jest kimś" a jak słyszę jeszcze gadanie "ty jesteś nikim, śmieciem, nic nie osiągniesz, płaszcz się przed nim" to mnie ogarnia śmiech Podajcie sobie ręce lub pofapujcie wspólnie, ale spójrzcie na kolesia z filmiku realnie. On NIC nie może bez czyjejś pomocy.
Dziękuję, dobranoc
kurwa tępaku jednak widziałeś że coś może ,na ulicy sobie być może nie poradzi ale w zapasach jak najbardziej i napewno jest w stanie założyć rodzine w przeciwienstwie do was yebane grubasy .
Xenomorph08 napisał/a:
W Sparcie i tak by wylądował na śmietniku na starcie.
W każdym starożytnym greckim polis ułomne dzieci wywalano. Co ciekawe, praktykowano też wywalanie zdrowych dzieci, jeżeli nie było się w stanie ich utrzymać. A Sparta była wyjątkiem i ta praktyka była zakazana.
Oj tam oj tam!
W Sparcie i tak by wylądował na śmietniku na starcie.
W każdym starożytnym greckim polis ułomne dzieci wywalano. Co ciekawe, praktykowano też wywalanie zdrowych dzieci, jeżeli nie było się w stanie ich utrzymać. A Sparta była wyjątkiem i ta praktyka była zakazana.
Oj tam oj tam!
9 minut zastanawiania się w jaki sposób on sika
Mówcie co chcecie, ale ciasteczek nie będzie.
ciekawe jak odklepuje...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów