Parodia Call of Duty mająca na celu wypromowanie gry Bulletstorm (produkcja polskiego studia People Can Fly).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
masz piwerko za końcówkę bo całokształt jest "...boring...boring..."
Wreszcie ktoś sparodiował dobrze tą debilną serię!
nie kapujecie ze caly filmik to parodia call of duty, a po the end jest dopiero prawdziwy bulletstorm ?
wypierdalaj z tym szczynem do kibla i spuść z falami sedesu
"War... war never changes" kurwa nie dość że ogólny wygląd zjechany z call of duty to jeszcze wejściówka z Fallouta
Mam wrażenie że ktoś nie zrozumiał o czym to filmik. No chyba że to ironia była.
@sniffer ta 'debilna seria" zarobiła więcej kasy niż ty zobaczysz ,ma więcej fanów niż umiesz liczyć i więcej części niż ty szarych komórek
aaaaaaaaaaaaa chuja wbijam w bulletstorm grałem w demo na x360 syf arkadówka dla dzieci neo gl hf kolorowa durna gra a graficznie to cod bs z deka ją wpierdolił żywcem jak dla mnie gra na raz dla hf
cod bo literówka
cod bo literówka
@Alooooo, coś jak Justin Biber? Mam nadzieję, że to zamyka temat.
@Sniffer
kurwa trzymaj mnie, trzymaj, bo go zajebie
może i polska gierka ale obrażać cod'a ma prawo tylko MoH bo tylko te 2 gry są na swoim "własnym" poziomie
poza tym walka CoD'a z Moh'em toczyła się od zawsze
żądna nowa gierka FPS nie będzie miała takiego klimatu SP jak i MP jak CoD 2 lub 4(tu już nie dla MP, za mało klasyczne)
pierwsza gra z serii a chcą się mierzyć z 7/8 grami które swoją popularność budowały od podstaw
niech ssą, nigdy tego nie kupie
żadna*
kurwa trzymaj mnie, trzymaj, bo go zajebie
może i polska gierka ale obrażać cod'a ma prawo tylko MoH bo tylko te 2 gry są na swoim "własnym" poziomie
poza tym walka CoD'a z Moh'em toczyła się od zawsze
żądna nowa gierka FPS nie będzie miała takiego klimatu SP jak i MP jak CoD 2 lub 4(tu już nie dla MP, za mało klasyczne)
pierwsza gra z serii a chcą się mierzyć z 7/8 grami które swoją popularność budowały od podstaw
niech ssą, nigdy tego nie kupie
żadna*
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów