📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Piwko za wrzutę i piwko grzane dla tego kozaka z fali. (strasznie mu zazdroszczę)
@uo
Widzę, że od siedzenia przy klawiaturze ręce Ci zdrętwiały skoro spodni nie możesz zdjąć
Widzę, że od siedzenia przy klawiaturze ręce Ci zdrętwiały skoro spodni nie możesz zdjąć
od ściągania spodni mam sekretarkę.
Typowi zazdroszczę
1. zajebistego sportu na który się porwał i dobrze mu wychodzi
2. warunków do tego sportu (mówię o fali - nie o dupie)
3. tego, że mu spadły gacie ale nie zszedł uśmiech i mimo tego zapewne słyszy brawa od kibiców.
A co do drętwienia rąk polecam Ci metodę "na obcego" siadasz na swojej dłoni i jak już jej nie czujesz jedziesz pamięciówę (nie zawsze miałem sekretarkę)
kończę bo idzie.
Typowi zazdroszczę
1. zajebistego sportu na który się porwał i dobrze mu wychodzi
2. warunków do tego sportu (mówię o fali - nie o dupie)
3. tego, że mu spadły gacie ale nie zszedł uśmiech i mimo tego zapewne słyszy brawa od kibiców.
A co do drętwienia rąk polecam Ci metodę "na obcego" siadasz na swojej dłoni i jak już jej nie czujesz jedziesz pamięciówę (nie zawsze miałem sekretarkę)
kończę bo idzie.
:Niech ta fala zapierdala.......
Dupy nie urywa
Kozak, chuj z portkami
Fuck you, die slow, motherfucker
My .44 (Magnum) make sure all your kids don't grow
You motherfuckers can't be us or see us...
Gołodupiec miał szczęście że nic się nie stało oprócz braku tych spodni
E, dupy nie urywa...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów