Chuj wi co to. Przypomina krokodyla, który wytarzał się w...czymś. Jest tu jakiś sadol krypto-zoolog, który zdradzi nam, co to za bydlę?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
rozłożony wal, przychodzi baba do lekarza z wielorybem na głowie i mówi ,mam kłopoty z waleniem
TomekF06 napisał/a:
rozkładający sie krokodyl...geniuszu
No to nawet jeśli pierdolony krokodyl to i tak duży...geniuszu
Rozkładający się wieloryb, a to co można by wziąć za ogon to kręgosłup. Dziękuje dobranoc.
UltorMatrix napisał/a:
Rozkładający się wieloryb, a to co można by wziąć za ogon to kręgosłup. Dziękuje dobranoc.
No, i gitara.
Dobra teraz jesteśmy pewni, że to coś się rozkłada, teraz... ktoś wie co się rozkłada?
To Kraken.
Czytałem o tym niedawno to prawdopodobnie aligator który żył gdzieś 1000 lat temu .
to moja teściowa na wakacjach, eh kurwa wszedzie jej pełno
Twoja stara myje dupe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów