📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
macie tu tez
knowyourmeme.com/memes/polandball
dla tych co tak bronia zaciecie kolejnosci kolorow
ludzie, to komiks satyryczny, jakby byl o anglikach to by bylo XD XD XD XD XD PX PDXP DPXP DDX LXOLOLXO LXOXL, traf chcial ze jest akurat o nas i odrazu D: D: D: D:
knowyourmeme.com/memes/polandball
dla tych co tak bronia zaciecie kolejnosci kolorow
ludzie, to komiks satyryczny, jakby byl o anglikach to by bylo XD XD XD XD XD PX PDXP DPXP DDX LXOLOLXO LXOXL, traf chcial ze jest akurat o nas i odrazu D: D: D: D:
Twoje dzielo niestety wtopilo sie w kanon Polandballa, czyli internetowa mikro wojne pomiedzy kilkoma nacjami a Polakami.
PS Krytyka zwiazana jest wlasnie z nieznajomoscia PB wsrod sadownikow. Jednak ja znajac ten temat tez uwazam, ze sam sobie (i nam) nieswiadomie dokopujesz, wiec piwa niet
PS Krytyka zwiazana jest wlasnie z nieznajomoscia PB wsrod sadownikow. Jednak ja znajac ten temat tez uwazam, ze sam sobie (i nam) nieswiadomie dokopujesz, wiec piwa niet
tiger_kj napisał/a:
Synek!
"Synek! Bo jak Ci przypierdolę, to Cię krew zaleję!"
koniec imprezy
@aexalven Voltorb - Electrode jest jak Polska flaga.
Mnie to rozwaliło - knowyourmeme.com/i/000/037/295/original/polandball_mech_2.jpg?1264239520
Mnie to rozwaliło - knowyourmeme.com/i/000/037/295/original/polandball_mech_2.jpg?1264239520
Jeszcze pismo Rosji, co pewnie miało być stylizacją na cyrylicę.. bardziej mi grekę przypomina -.-
Pomijając już aspekt flagi, o co niby chodzi z fabułą tej historyjki ? Kiedy my niby mieliśmy ropę i gaz ? Pomijając oczywiście gaz z dupy, jak się najemy bigosu na święta
2 kolory... 2 jebane kolory na fladze, a tuman pomylił
To jak pomylić się w liczeniu do 2 w ojczystym języku
knowyourmeme.com/i/000/035/716/original/polandballcomparison.?1263509423
To jak pomylić się w liczeniu do 2 w ojczystym języku
knowyourmeme.com/i/000/035/716/original/polandballcomparison.?1263509423
Łał ale mamy patriotów na tym forum. Marnujecie się tutaj... Idźcie lepiej pod wiejską strajkujcie o obronę życia poczętego, wieszanie krzyży w urzędach i co tam jeszcze jest na topie teraz.
A do komiksu nie mam nic, po prostu jakoś mnie nie porwał.
Aha "tumany" zapoznajcie się ze związkiem "dystans do siebie" i potem komentujcie.
A do komiksu nie mam nic, po prostu jakoś mnie nie porwał.
Aha "tumany" zapoznajcie się ze związkiem "dystans do siebie" i potem komentujcie.
Co oni sie tak uparli na tą Indonezje???
A tak na marginesie. Te komiksy to chyba miała byc propaganda przeciwko ePolsce na eRepublik. Anglicy nam tam pojechali serią komiksów, ale pomylili kolorki na fladze...
A tak na marginesie. Te komiksy to chyba miała byc propaganda przeciwko ePolsce na eRepublik. Anglicy nam tam pojechali serią komiksów, ale pomylili kolorki na fladze...
Większości komentujących tutaj nie jest mi nawet żal. Bo czemu mam żałować idiotów?
rambo, co ma aborcja i krzyże do patriotyzmu? Zaplątałeś się trochę. Mówisz, że do komiksu nic nie masz, nie wiesz w jakim celu powstała cała seria i z jakiego powodu, więc zapoznaj się trochę z tematem i potem się wypowiadaj.
@ptasznik69 niedawno je odkryto. Poczytaj wiadomości. Do Polski walą (mam na myśli drogi dyplomatyczne) największe koncerny naftowe i gazownicze.
@hay poczytaj proszę inne komentarze...
@rambo no, do tego trzeba odpowiedniego poczucia humoru...
@hay poczytaj proszę inne komentarze...
@rambo no, do tego trzeba odpowiedniego poczucia humoru...
Taki ma związek, że wszyscy mówią przed kamerami jakimi są patriotami a najczęściej właśnie lansowany jest "patriota wierzący[fanatyk]"
@DMN
Wiem w jakim celu powstały te komiksy i kto je zrobił... My to niby nie żartujemy z innych nacji, nie rysujemy jakiegoś badziewia ani innych satyrycznych/ obrażających treści? Poza tym widzą nas takim jakimi się przedstawiamy - nic dziwnego że są wkurzeni jak zabieramy im miejsca pracy, [niektórzy] kradną, a do tego dochodzi jeszcze polityka zagraniczna.
Poza tym tutaj ludzie śmieją się z egzekucji ludzi, flaków, fetyszy a namalowane w paint'cie rysuneczek wszystkich obraża? Coś mi się wydaje że niewłaściwe osoby chcą moralizować...
@DMN
Wiem w jakim celu powstały te komiksy i kto je zrobił... My to niby nie żartujemy z innych nacji, nie rysujemy jakiegoś badziewia ani innych satyrycznych/ obrażających treści? Poza tym widzą nas takim jakimi się przedstawiamy - nic dziwnego że są wkurzeni jak zabieramy im miejsca pracy, [niektórzy] kradną, a do tego dochodzi jeszcze polityka zagraniczna.
Poza tym tutaj ludzie śmieją się z egzekucji ludzi, flaków, fetyszy a namalowane w paint'cie rysuneczek wszystkich obraża? Coś mi się wydaje że niewłaściwe osoby chcą moralizować...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów