📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
skucha
Flaga to Fail. Ale pomijając to to jakie to jest kurwa prawdziwe. Zawsze u nas ma być tak pięknie a wychodzi jak zawsze...
Oryginalnie zamieściłem tutaj: wykop.pl/link/291527/nadszedl-czas-zadzialaccomment-1985838
misiekman, zauważyłem, że na większości komiksów jest do góry nogami więc tak zrobiłem. Wolałem zrobić normalnie, ale uznałem że lepiej trzymać się konwencji. Ale jak to jakiś problem, mogę odwrócić No chyba że to nie ta flaga jest problemem.
[EDIT]
Zapomniałbym zaznaczyć - to nie ja tu wrzuciłem z jakiegoś alternatywnego konta, tylko zauważyłem w znalezisku wykop.pl/link/291850/komiks-jak-to-polska-miala-zloza-gazu-i-ropy że pojawiło się na sadisticu i mnie zaciekawiło, jaka jest wasza opinia.
misiekman, zauważyłem, że na większości komiksów jest do góry nogami więc tak zrobiłem. Wolałem zrobić normalnie, ale uznałem że lepiej trzymać się konwencji. Ale jak to jakiś problem, mogę odwrócić No chyba że to nie ta flaga jest problemem.
[EDIT]
Zapomniałbym zaznaczyć - to nie ja tu wrzuciłem z jakiegoś alternatywnego konta, tylko zauważyłem w znalezisku wykop.pl/link/291850/komiks-jak-to-polska-miala-zloza-gazu-i-ropy że pojawiło się na sadisticu i mnie zaciekawiło, jaka jest wasza opinia.
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).Cytat:
żenada z tą flagą kurwa...
I has a sad
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
moja opinia jest taka, ze trzeba byc idiota zeby pokolorowac odwrotnie flage.
a komiks chujowy.
podsumowujac:
a komiks chujowy.
podsumowujac:
Wzorowałem się na tych:
knowyourmeme.com/memes/polandball
Na większości jest do góry nogami. Dajcie mi z tym spokój do cholery -.-
knowyourmeme.com/memes/polandball
Na większości jest do góry nogami. Dajcie mi z tym spokój do cholery -.-
Wielu użytkowników na podstawie mojego nicka wnioskuje, że lubię batony (lody?) Maxi King. Oświadczam więc, że tak NIE JEST a mój nick to imię Max, które jest moim nickiem (znajomi też mówią mi Max) oraz nazwisko King (przetłumaczone polskie Król).
Bo to nie Polska tylko taki duży pokeball. (:
Czy ty wiesz, kurwa, co to jest Polandball??? W grze eRepublik brytyjczycy, niemcy i rosjanie nabijają się z nas, robiąc takie komiksy... A ty, kurwa, jeszcze sam robisz coś takiego robisz?? Pojebało cie? Gdzie ty mieszkasz? W Polsce? To rusz tą tępą mózgownicą trochę i nie jedź na własny kraj, nie obrażaj samego siebie... Odrobinę honoru!! A jak się nie podoba to spierdalaj z Polski jak najdalej.
Tak między nami to mieszkam w Anglii. Szanuję Polskę, ale takich pseudo-patriotów dla których ważniejsza jest kolejność kolorów na fladze niż np treść konstytucji.
Ale dobra, jak chcecie to zrobię wersję z poprawionymi kolorami, jeśli to zmaże moje grzechy przeciwko Polsce -.-
Ale dobra, jak chcecie to zrobię wersję z poprawionymi kolorami, jeśli to zmaże moje grzechy przeciwko Polsce -.-
Heh... Masz:
yfrog.com/iypolandballp
Jakiś moderator mógłby zmienić linka w pierwszym poście.
[EDIT]
Nie wiesz co to lolspeek? I Can Has Cheezburger nie kojarzysz?
yfrog.com/iypolandballp
Jakiś moderator mógłby zmienić linka w pierwszym poście.
[EDIT]
Cytat:
I Ty w Angli mieszkasz?
Nie wiesz co to lolspeek? I Can Has Cheezburger nie kojarzysz?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów