Tu nie chodzi o lewicę czy prawicę, Trumpa czy Bidena, demokratów czy republikanów. Chodzi o ostentacyjne sfałszowanie wyborów i rozbijanie kilofem tego fałszerstwa fundamentu demokracji. Gdyby zrobił to Trump i jego sztab, z solidarnym wsparciem całej partii republikanów, byłbym za zdelegalizowaniem partii republikańskiej po uznaniu jej za organizację przestępczą o zasięgu międzynarodowym. Ponieważ jednak dopuścili się tego demokraci i Biden, to jestem za tym, żeby zdelegalizować partie demokratyczne.
A ja jestem za tym żeby pomarańczowy ludzik poza pierdoleniem przedstawił dowody i poszedł z nimi do sądu.
My też mieliśmy tu takich kurwa pajaców co kwiczeli że im wybory fałszowali, nawet jeździli donosić na swój kraj do Brukseli konfidenci jebani.
Dziś rządzą i co ? I gówno, tyle było krzyku a teraz nie ma tematu. Jak widać ta strona lubi se pokwiczeć jak przegra.
Więc pierdolenie Trumpa traktowałbym raczej jako, parafrazując czarneckiego, kwik świni odrywanej od koryta
Co za pierdolony debil z demencją. Przejdzie ci pizdo przez gardło kto zniósł wizy dla "potencjalnych imigrantów"?
Z ciebie jest debil jak uważasz że Trump. Po pierwsze wizy dalej są. Nie ma wiz dla turystów na określony czas i dla pracowników.
Po drugie Amerykanie mają ściśle przepisy kiedy mogą znieść wizy. Nie znosili ich bo Polacy nie byli w stanie ich spełnić bo srali na ich zasady i zostawali w USA bez przedłużania pobytu. Żaden prezydent nie mógł dopuścić ruchu bezwizowego bez ich spełnienia.
Ruch bezwizowy zawdzięczamy polskim firmom skarbu państwa które obeszły przepisy staropolskim kombinatorstwem. Występowali o wizy dla pracowników i ich nie wysyłali. Wizy dla pracowników dużych firm USA zawsze daje a każda wydana wiza poprawiała statystyki. Odmowa obniża. Dzięki temu że firmy masowo składały wnioski i dostawały zgodę punktowalismy na plus i w koncu doszliśmy do wymaganego progu żeby dostać przywilej ruchu bezwizowego.
Tak się odbyło idioto bez wiedzy. Pisowski matole.
Ale to nie pierdolenie pomaranczowego ludzika tylko fakty. Kilka stanów niewpuściło obserwatorów Trumpa na liczenie głosów.
FBI wymuszało na świadkach żeby cofali zeznania z wałków w komisjach. Niektóre głosy były od ludzi mających 120 lat (jak wałki w Warszawskich kamienicach).
Wolne media gdy Trump mówił o tych nieścisłościach po prostu wyłączyły transmisje uznając że niemogą dopuścić by ktoś kłamał w tv. TVNy, onety i inne liberalne ścierwa uważają że media w stanach dobrze postąpily. Sic!
To jest koniec demokracji.
Demokraci i liberałowie to już oficjalnie głoszą komunizm. A jak się kończy każdy komunizm to dobrze wiemy.
Ale to nie pierdolenie pomaranczowego ludzika tylko fakty. Kilka stanów niewpuściło obserwatorów Trumpa na liczenie głosów.
FBI wymuszało na świadkach żeby cofali zeznania z wałków w komisjach. Niektóre głosy były od ludzi mających 120 lat (jak wałki w Warszawskich kamienicach).
Wolne media gdy Trump mówił o tych nieścisłościach po prostu wyłączyły transmisje uznając że niemogą dopuścić by ktoś kłamał w tv. TVNy, onety i inne liberalne ścierwa uważają że media w stanach dobrze postąpily. Sic!
To jest koniec demokracji.
Demokraci i liberałowie to już oficjalnie głoszą komunizm. A jak się kończy każdy komunizm to dobrze wiemy.
A jebnij się czymś ciężkim w łeb. Co za szurowskie brednie. Szefa FBI obsadza Trump. A szkoda gadać, nawet konfa prostowała zjebów głoszących taki "fakty" z dupy.
Jak już pisałem, kwik świni odrywanej od koryta
TO jeden z faktów z dupy. Nawet węglarczyki i inna czerwona chołota poparły wyłączenie przemówiena Trumpa ale jak się nie idzie pogodzić z faktami to najłatwiej kogoś nazwać szurem, płaskoziemcem, antyszczepionkowcem, macierewiczem... stara komunistyczna metoda.
TO jeden z faktów z dupy. Nawet węglarczyki i inna czerwona chołota poparły wyłączenie przemówiena Trumpa ale jak się nie idzie pogodzić z faktami to najłatwiej kogoś nazwać szurem, płaskoziemcem, antyszczepionkowcem, macierewiczem... stara komunistyczna metoda.
Człowieku, wyskakujesz tu z czymś czemu nikt nie zaprzecza i próbujesz przedstawić to jako dowód że reszta twoich bredni jest prawdziwa. Tak było, widziałem to. Tylko jak to niby dowodzi że fałszowano wybory ?
. Tylko jak to niby dowodzi że fałszowano wybory ?
Ale gdzie ja napisałem że fałszowano wybory? Napisałem tylko że z demokracją te wybory nie miały za wiele wspólnego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów