📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda chłopa, nie jego wina że wysłali go na tą rzeź
Powoli zaczynam mieć mieszane uczucia. Z jednej strony to kacap, głupi, tępy, bezmyślny, a z drugiej ... młody człowiek. Jak już powoli widać na filmikach, niewiele się różni od tego, do którego strzela. Miał marzenia, życie, plany. Był rozkaz i poszedł. U nas w latach 60-tych, 70-tych czy 80-tych też był rozkaz i nikt nie pytał czy chcesz czy nie chcesz iść strzelać do swoich.... . Możecie już wyzywać od onuc i agentów.
Niech mu jeszcze żebra wytną to przynajmniej sam sobie obciągnie.
Coś mu w rękach wyjebało może saper, ja na jego miejscu i tak cieszyłbym się że żyję, może na farcie jakaś renta wpadnie
Tak się śmiejecie, a co z używaniem papieru w toalecie?
Kot_Schrodingera napisał/a:
szkoda chłopa, nie jego wina że wysłali go na tą rzeź
To trzeba było siedzieć na dupie u siebie albo się poddać przy pierwszej okazji. Co kurwa ślepy był jak do ludzi strzelali z karabinów, moździerzy i innego gówna? Żadna głębsza myśl typu "do kogo właściwie prujemy" go nie naszła? Wszyscy latają tam z telefonami z dostępem do internetu to jak wkraczali do jednej czy drugiej wiochy to nie mógł sobie sprawdzić na mapie gdzie właściwie wylądował? Wojna jak wojna, standardowo dramat zwykłych ludzi w imię interesów.
TrzyDwaJeden napisał/a:
Koledzy wiedzą że mogą do jebać bezkarnie od tyłu bo bez rąk niewiele zrobi XD
A tam od razu bez karnie. Wyglada na takiego co lubi pośladki rozchylić.
Jak on dupe podetrze?
Medal warty tyle co odznaka w Battlefield. Przynajmniej salutowanie ma już z głowy
O dwie kończyny za dużo skurwysynowi zostawili. Ale przynajmniej świat jest o tyle bezpieczniejszy, że za spust już nigdy nie pociągnie. A i dla niego korzyści, bo pewnie lodówkę i pralke zajebac zdążył.
Kriuk napisał/a:
To trzeba było siedzieć na dupie u siebie albo się poddać przy pierwszej okazji. Co kurwa ślepy był jak do ludzi strzelali z karabinów, moździerzy i innego gówna? Żadna głębsza myśl typu "do kogo właściwie prujemy" go nie naszła? Wszyscy latają tam z telefonami z dostępem do internetu to jak wkraczali do jednej czy drugiej wiochy to nie mógł sobie sprawdzić na mapie gdzie właściwie wylądował? Wojna jak wojna, standardowo dramat zwykłych ludzi w imię interesów.
To przygłup, jak 90% społeczeństwa w kacapii, ale, mimo że moje poglądy na ruSSkich bandytów są już zapewne znane, szkoda mi gościa. Głupi, nieświadomy, bez własnego światopoglądu, ot, ruski przygłup, który wylądował w kacapii nie z własnej winy. Podejrzewam, że dla niego wojna to ciągle ta z 17 mgnień wiosny
21 pierwszy wiek miały być latające samochody i lek na raka a co mamy? Ruski które czołgami jadą po pralkę czy iphona do sąsiada. Gdyby niemcy po drugiej wojnie światowej zostali zlikwidowano co do sztuki to rusek by dzisiaj ryja z nory nie wychylił.
Zjadłem właśnie konserwe turystyczną,sobie wytne takie dwa aco.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów