📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skywalker75 napisał/a:
Ten debil akurat za żadną ojczyznę nie walczył, po prostu napadł na swoich sąsiadów
No tak zgadzam się, zakładam, że sam się zgłosił, lecz mój komentarz był ogólnikowy i nie tyczył się konkretnej sytuacji. A też nie ma co wszystkich Rosjan wrzucać do jednego wora. Wielu nie miało wyboru, albo front albo śmierć. Wielu też ma inne wiadomości przez lokalną propagandę.
Dobrze ze przeżył resztę też to powinno spotkać niech się kacapska męczą do końca życia
Do pustej głowy już nie zasalutuje
Chuj warty taki medal kupa złomu i zwykłego metalu.
Typ nie ma łap ale kurwa "imprezę" trzeba zrobić by pokazać , że rząd wspiera żołnierzy .
Jebać tą całą politykę w której to żołnierze idą walczyć za to bo jakaś kurwa chce wywołać wojnę czy za inne upodobania.
Większość tych "elit" pije sobie spokojnie wódkę wspólnie przy stołach a inni muszą za ich przekonania walczyć .. tfu..
Typ nie ma łap ale kurwa "imprezę" trzeba zrobić by pokazać , że rząd wspiera żołnierzy .
Jebać tą całą politykę w której to żołnierze idą walczyć za to bo jakaś kurwa chce wywołać wojnę czy za inne upodobania.
Większość tych "elit" pije sobie spokojnie wódkę wspólnie przy stołach a inni muszą za ich przekonania walczyć .. tfu..
PabloSkills napisał/a:
No tak zgadzam się, zakładam, że sam się zgłosił, lecz mój komentarz był ogólnikowy i nie tyczył się konkretnej sytuacji. A też nie ma co wszystkich Rosjan wrzucać do jednego wora. Wielu nie miało wyboru, albo front albo śmierć. Wielu też ma inne wiadomości przez lokalną propagandę.
Zgadzam się, że nie ma co wrzucać do jednego wora. Sama osobiście znam Rosjankę, która prowadzi punkt pomocy ukraińcom w Polsce. Są też ci, którzy pomimo groźby więzienia protestują w Rosji przeciwko wojnie.
Natomiast jak na razie w Rosji nie było żadnego przymusowego poboru, więc akurat w przypadku żołnierzy - każdy jest mordercą z wyboru. Owszem, są różne kary dla osób, które odmawiają pójścia do wojska, ale nie ma kary śmierci. Jak do tej pory media podają, że odmawiający mają pieczątkę w dowodzie, że są "skłonni do zdrady", co zapewne skończy się jakimiś represjami, ale mimo wszystko ci, którzy nie są mordercami taką cenę są w stanie zapłacić.
Za chujowy medal z sierpem i młotem było warto
Oby każdy jebany kacap okazał się takim bohaterem jak ten. Każdy. Kurwa. Jeden.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Oby każdy jebany kacap okazał się takim bohaterem jak ten. Każdy. Kurwa. Jeden.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów