Uderzenie kamieniem w celu ukarania odsyła człowieka siedzącego w niebyt. Jest zbrodnia, jest kara szczególnie gdy wzburzona obok stoi wiara.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Już teraz wiem dlaczego filmy od nich są takiej jakości nagrywają Mantami
Co mu do głowy uderzyło?
Trzeba mu podać ' Calgon"
jak to nauki behawioralne poszły do przodu i udało się nauczyć zwierzęta, by samodzielnie kręciły materiały dla BCC, Animal Planet czy National Geografic. To ogromny skok w tej dziedzinie, można obserwować zachowania tych gatunków niezakłócone obecnością człowieka.
Jak widać na załączonym video, Francja potrafi sobie radzić z przestępczością szybko i skutecznie, nie to co w zaściankowej, faszystowskiej Polsce!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów