📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:43
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten kot w wodzie wygląda tak jak pływający kajman. Chyba zamienili się rolami
ahhh te pary mieszane. Jaguar to samica która nic innego jak zabrała męża do domu.
Nosił wilk razy kilka, utopili i wilka.
Jestem ciekaw tylko jak ten kotecek go zabił? No bo przecież mózgu mu nie wyjadł, kajmany mają dość grubą skórę na grzbiecie, to nie takie proste ją przegryźć nawet dla jaguara, a w wodzie kajman jednym ruchem ogona by się wyrwał i spierdzielił. Fotoszop?
@up
Mam pierdolca na punkcie kotów i trochę wiem. Tak więc:
Jaguar, mimo że nie największy, jest najsilniejszym ze wszystkich kotowatych. Łapy ma krótkie i silnie umięśnione, co zapewnia mu większe pierdolnięcie niż ma taki lew czy tygrys. Oprócz tego, jaguar ma najsilniejsze szczęki ze wszystkich wielkich kotów. Niewielki rozmiar daje mu też niepowtarzalną zwinność. Ogólnie jaguar to kocia maszyna do zabijania.
Jak upierdoli, to tylko raz.
Odpowiadając na twoje pytanie - samym pierdolnięciem łapy, jaguar znokautowałby takiego kajmana. Ma też na tyle silne szczęki i ostre zęby, że bez problemu przebije się przez skórę gada.
Mam pierdolca na punkcie kotów i trochę wiem. Tak więc:
Jaguar, mimo że nie największy, jest najsilniejszym ze wszystkich kotowatych. Łapy ma krótkie i silnie umięśnione, co zapewnia mu większe pierdolnięcie niż ma taki lew czy tygrys. Oprócz tego, jaguar ma najsilniejsze szczęki ze wszystkich wielkich kotów. Niewielki rozmiar daje mu też niepowtarzalną zwinność. Ogólnie jaguar to kocia maszyna do zabijania.
Jak upierdoli, to tylko raz.
Odpowiadając na twoje pytanie - samym pierdolnięciem łapy, jaguar znokautowałby takiego kajmana. Ma też na tyle silne szczęki i ostre zęby, że bez problemu przebije się przez skórę gada.
dziwna sprawa myslałem ze tylko tygrysy nie maja wodo-wstrętu?
przypierdole sie - wstawiłeś zdjęcia niepkolei
Czyli już nie będzie żadnego nowego nagrania z Borixonem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów