📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:35
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Patrz jak je!
Ale mnie chec naszla, zeby to zdeptac wpizdu.
I wez sobie czlowieku na zbace natraf na takiego Oo
"Ale mnie chec naszla, zeby to zdeptac wpizdu. "
Taki duzy skurwiel ze prezdzej ciebie by zdeptal
Taki duzy skurwiel ze prezdzej ciebie by zdeptal
kolibra pewnie opierdala,
Dzięki kamerowaniu średnio można ocenić jego rozmiary. Można się tylko domyślać, że jest prze ogromny. Jak ja się cieszę, że w naszym klimacie umiarkowanym nie ma tego typu paskud. Mamy swoje krzyżaczki i bedzie.
jak oglądasz telewizor to rozumiem, że telewizorujesz?
Z tego co się orientuje to jest Golden Orb spider 7cm (body) i odnóża sięgające 15 cm
jebany
przydalby sie taki u nas, wpierdolil by te wszystkie golebie i inne kraczace skurwysynstwa srajace na chodnikach
przydalby sie taki u nas, wpierdolil by te wszystkie golebie i inne kraczace skurwysynstwa srajace na chodnikach
Worlds biggest spider - błąd, najwiekszym pająkiem na świecie jest Theraphosa Blondi i osiąga wielkość talerza stołowego, zajebie chomika, szczura, ptaki... i niestety drodzy użytkownicy ale kapciem go nie rozjebiecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów