📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chcialbym zobaczyc, jak taki Fiacior rucha 'tjuningowanego' golfa III spod swiatel i mine kierowcy golfiny.
Jedyna rzecz z Sosnowca, która mi się podoba...
No astra to się kleiła zajebiście asfaltu, a fiat lata na pseudo drifcie, nie wiem, czym sie tu jarać jeśli chodzi o przyczepność.
Silnik to pewnie jakieś K16, ale chuj z tym... Bo nie ma bata na polskiego fiata!
SO tak sie jezdzi w Sosnowcu na bogato
StunterBoy napisał/a:
Chcialbym zobaczyc, jak taki Fiacior rucha 'tjuningowanego' golfa III spod swiatel i mine kierowcy golfiny.
Np takiego golfa?
A niby czemu w nim jest "mało Fiata" ? Zawias ten sam, tylko utwardzony, obniżony + ogarnięta geometria. Silnik to pewnie 1.6 DOHC Fiata na gaźnikach, więc pasuje, zwłaszcza, że takowy był używany przez OBRSO. A na K16 Rovera to nie brzmi totalnie. :]
Taki szybki bo ucieka ze Sosnowca
piwo za polską maszyne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów