📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie ma to jak zatrzymać się na autostradzie i sprawdzać czy to przypadkiem nie mój zjazd...
a co do thunderstrucka to może akurat zmieniał stację w radiu, ciężko oczekiwać 100% koncentracji przez 12 godzin dziennie
a co do thunderstrucka to może akurat zmieniał stację w radiu, ciężko oczekiwać 100% koncentracji przez 12 godzin dziennie
przecież to jasne że go wypikuje i walnie w pierdolę, takich przeszkód się nie omija
Jest specjalne miejsce w piekle dla stających na środku autostrady
kawior2007 napisał/a:
Jasne. To miejsce nazywa się Podlasie.
Pisanie o głupocie kierowcy traka jest jak obarczanie po równo gościa co jedzie pod prąd z kimś z kim się zderzył. Halman wyjdź na rower zostaw ten komputer na chwile, poznasz zasady ruchu drogowego.
SlimShady napisał/a:
Pisanie o głupocie kierowcy traka jest jak obarczanie po równo gościa co jedzie pod prąd z kimś z kim się zderzył. Halman wyjdź na rower zostaw ten komputer na chwile, poznasz zasady ruchu drogowego.
jedną z zasad ruchu drogowego jest obserwowanie drogi a nie zabawa smartfonem...
Czego stoisz na torach!
kawior2007 napisał/a:
No ale kurwa, jak można w biały dzień nie zobaczyć czerwonego samochodu na środku autostrady?!?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów