📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
PIs napisał/a:
Chyba więzienia Ci nie dali jak wrzucasz filmy.
Dopiero jutro otrzymam informację o wyroku.
^ co wy wyprawiacie??? Velture z wyrokiem, smc próbuje odwiesić zawiasy... Wy macie znajdować i postować content, a nie sami go produkować.
majeńka napisał/a:
^ co wy wyprawiacie??? Velture z wyrokiem, smc próbuje odwiesić zawiasy... Wy macie znajdować i postować content, a nie sami go produkować.
Mój kontent będzie dostępny po uprawomocnieniu dzisiejszego wyroku.
Albo zależnie czy złożę odwołanie dopiero po kolejnej rozprawie.
Tak to jest jak bananek po zdaniu prawka dostaje od rodziców mocna furkę zamiast najpierw się nauczyć jeździć na jakimś gówie pokroju Hondy syfik czy innego golfa.
~Velture napisał/a:
Mój kontent będzie dostępny po uprawomocnieniu dzisiejszego wyroku.
Albo zależnie czy złożę odwołanie dopiero po kolejnej rozprawie.
Skarbówka za protezę z wykończeniem z krokodylej skóry cię dojechała czy co się dzieje?
~Velture , a za co Cię chcą zamknąć?
Ten pierwszy podejrzany. Pewnie pijany czy coś - wyprzedził i zjechał na prawy pas?
Może naćpany?
A pozostali to w normie - takich się często spotyka.
Na wykupienie sesji na torze ich nie stać, na ściganie się na niezamkniętej drodze publicznej już tak.
GDYBY sędziowie orzekali kary eliminacyjne...
...to pewnie nie mieliby znajomych; bogatych lokalnych przemysłowców czy polityków albo prokuratorów.
U nas sąd uznał, że bandyta drogowy nie jest niebezpieczny, bo ma, podobno, krewną na stołku...
Może naćpany?
A pozostali to w normie - takich się często spotyka.
Na wykupienie sesji na torze ich nie stać, na ściganie się na niezamkniętej drodze publicznej już tak.
GDYBY sędziowie orzekali kary eliminacyjne...
...to pewnie nie mieliby znajomych; bogatych lokalnych przemysłowców czy polityków albo prokuratorów.
U nas sąd uznał, że bandyta drogowy nie jest niebezpieczny, bo ma, podobno, krewną na stołku...
majeńka napisał/a:
Czasem ktoś ma pecha i znajdzie się w niewłaściwym miejscu i czasie...
A wtedy wkraczam ja i dostaję wyrok.
O Lublin i jego standardziki
Kierowca bombowca wyciągnie lekcje na przyszłość o ile jej doczeka. Ja tam widziałem porządne dachowanko z zacnej wysokości z porządnym pierdolnięciem prosto na pusty łeb
! Tylko że nagranie tego nie złapało i chuja widziałem
! Tylko że nagranie tego nie złapało i chuja widziałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów