📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Nie dość, że reka napuchnięta to jeszcze mi się myszka zacięła od stopowania drugiego filmiku.... naprawdę - soczyste kino.piwo!
Jakie to kurwa żałosne. Dwie ohydne, tępe dzidy pokazały po cycku, a ten się jara jak race na stadionie. Białej rasie nie przystoi poddawać się tak prymitywnym uczuciom, trzymaj fason jebany frajerze.
Mam takie nieodparte wrażenie, że w trosce o czystość i honor lecisz od urodzenia na ręcznym.
Mam takie nieodparte wrażenie, że w trosce o czystość i honor lecisz od urodzenia na ręcznym.
Szczerze mówiąc, to myślałem, że na drugim filmie też coś walnie, a tu tylko po cycku.
Wcale się nie dziwię, zachwytowi nad takimi filmikami na sadolu. W prawdzie cycki nijakie, filmik chujowy. Ale i tak sadole będą się spuszczać w komentarzach, bo cycki im było dane jedynie na filmie obejrzeć.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
to jest sadistic. wielu nowych użytkowników się pojawiło, nie podoba im się przemoc wobec zwierząt, popierają policje itp. jednakże kiedyś była zasada: są cycki jest piwo. Jak się komuś cycki nie podobają to jest pedałem i niech wypierdala bo to jest sadistic
grrronek napisał/a:
to jest sadistic. wielu nowych użytkowników się pojawiło, nie podoba im się przemoc wobec zwierząt, popierają policje itp. jednakże kiedyś była zasada: są cycki jest piwo. Jak się komuś cycki nie podobają to jest pedałem i niech wypierdala bo to jest sadistic
Kolejny patusik jp50%, gdy mama nie patrzy?
"Policję popierają" - bo policja taka zła i niedobra, a ci, których dręczy to "same dobre chłopaki".
Widze ze pierwszego filmiku to kurwa nikt nie zauważył
Co do tego "nie podobają się cycki to jesteś pedałem" - polecam patrzeć kto ma te cycki i jeszcze jakie, bo jarać się każdymi ze względu na to że są to niezbyt dobry pomysł
m.ocdn.eu/_m/7edfa6a9dfbceeccac8acb71bcd3e629,62,37.jpg
Co do tego "nie podobają się cycki to jesteś pedałem" - polecam patrzeć kto ma te cycki i jeszcze jakie, bo jarać się każdymi ze względu na to że są to niezbyt dobry pomysł
m.ocdn.eu/_m/7edfa6a9dfbceeccac8acb71bcd3e629,62,37.jpg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów