To był moment
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I znowu kamerzysta to urwał w najciekawszym momencie. Dokopać do dupy takiemu!
Tak sobie wyobrażam siebie jak kiedyś jakiś koks mnie zaczepi na ulicy. On może ma mięśnie, ale ja za to widziałem wszystkie Ip Many i filmyJackie Chana
gustav665 napisał/a:
Tak sobie wyobrażam siebie jak kiedyś jakiś koks mnie zaczepi na ulicy. On może ma mięśnie, ale ja za to widziałem wszystkie Ip Many i filmyJackie Chana
a ja oglądałem naruto, pierdolne w sebixa z chidori i chuj zdycha
Co kurwa? Co kurwa? Wyjebać Ci w ry...
Chłopak szedł z wywieszoną białą flag ale niestety czarny jak to czarny nie rozumie zasad walki. Całe szczęście.
Juzwa napisał/a:
I znowu kamerzysta to urwał w najciekawszym momencie. Dokopać do dupy takiemu!
Albo próba ukrycia fejka.
Ten na odblaskowo powinien rozebrać gościa, związać i podrzucić do jakiejś lokalnej "Błękitnej ostrygi". Jeżeli tego nie zrobi, ten z "czyrakami pod pachami" wróci z kumplami, bo ucierpiał jego "honor". Natomiast po przygodach w klubie będzie chciał jak najszybciej zapomnieć. Chyba, że się zakocha.
Ten "kozak" to prakster który chodzi po ulicy jak "gangster" podchodzi do mężów z żonami i mówi do nich po angielsku "teraz wyrucham Ci żone" Po czym dostaje w łep. Często też wyjebują go z restauracji. Chuj wie czy fejk, bo część z jego filmow wygląda na "real" a część na wyreżyserowane i zagrane "fejki"
Ten "kozak" to prakster który chodzi po ulicy jak "gangster" podchodzi do mężów z żonami i mówi do nich po angielsku "teraz wyrucham Ci żone" Po czym dostaje w łep. Często też wyjebują go z restauracji. Chuj wie czy fejk, bo część z jego filmow wygląda na "real" a część na wyreżyserowane i zagrane "fejki"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów