📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
te dwa incydenty to chyba dwaj myjący się, bo innych nie widzę
idę po lornetkę i luknę jeszcze raz
Unikatowe nagranie myjących się Hindusów tego rzeczywiście nie widzisz codziennie. To jest niemal Jak nakręcić jednorożca albo Yeti
@up myjący się Hindus to zwykły oksymoron z gatunku: uczciwy cygan, trzeźwy menel, prawdomówny polityk.
Jednym z incydentów może być zaskakująco czysta jak na Indie woda.
zapewne droga do domu na skroty..
Abraxus napisał/a:
Unikatowe nagranie myjących się Hindusów tego rzeczywiście nie widzisz codziennie. To jest niemal Jak nakręcić jednorożca albo Yeti
Wbrew pozorom i sadolowym opiniom, to akurat to dość częsty widok.
Chyba muszę iść do okulisty, bo chuja widzę na tym filmiku.
Aaa no tak... Hal. Pieprzone cyborgi i ich poczucie humoru... Wypatrzy taki jak dwa atomy się pierdolą i wybucha śmiechem.
Aaa no tak... Hal. Pieprzone cyborgi i ich poczucie humoru... Wypatrzy taki jak dwa atomy się pierdolą i wybucha śmiechem.
A chuj, dam dwudzieste.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów