📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jak można tak bezcześcić przepiękną muzykę ! Ty Gnoju !
I do tego ten bieg w spódniczkach do ciała zranionego czekającego na 89 dziewic pedałofila.
I do tego ten bieg w spódniczkach do ciała zranionego czekającego na 89 dziewic pedałofila.
Massivee napisał/a:
Jak można tak bezcześcić przepiękną muzykę ! Ty Gnoju !
nie krzywdź a nie będziesz krzywdzony - nie stosujesz się do kampanii społecznych - ja Cię kocham i pozdrawiam.
"uwielbiam patrzyć na konających kozojebców" - fakt, jest w tym coś kojącego.
Ale murzynów biegnie, pewno z plantacji bawełny spierdalają ! Dezerterzy, kurwa !
Od tych którzy Scarface nie oglądali od razu mówię, że ta piosenka też była w GTA 3 (albo VC, dawno to było, nie pamiętam ) ... świetna swoją drogą
Dobrze, niech się same eliminują skurwysyny...
- to tamten
- który
- no ten w białej sukience :O
Ale fakt faktem niech się sami eliminują.
Kto w nich uderzył
- to tamten
- który
- no ten w białej sukience :O
Ale fakt faktem niech się sami eliminują.
I tam nikt nie wrzuci żadnej bomby.. a było by tak sadystycznie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów