pani była wściekła, że dzieciaki jej nie przepuściły albo coś tak małego, jak jedno z nich, nie użyło kierunkowskazu, żeby przejść. Kobieta krzyczała na nich, żeby szanowali starszych na drodze, kiedy zaczęli się śmiać i mówić jej, żeby nauczyła się prowadzić samochód i właśnie w tym momencie rozpoczyna się ten film. W końcu pojechali za nią, ponieważ był to pojazd służbowy, ale kierowca zadzwonił na policję i podał jej numer rejestracyjny oraz dane samochodu. Myślę, że wylądowała w więzieniu, ukarana grzywną za jazdę bez wraku i zmuszona do pokrycia szkód w pojeździe służbowym.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Cytat:
I te małpie krzyki ja pierodle ..... aż się chce wpakować magazynek cały w tę kurwa małpie pyski
Wszyscy do utylizacji!
Nie oglądać, szkoda czasu.
Chujnia.
Chujnia.
Durny babsztyl. Pewnie czarnuchom dawala przez co nauczyla sie ich zachowania
Pozytywni kolesie
Jeśli ta baba tak zachowuje się na drodze jak pojebana to ja współczuję jej facetowi, bidulek pewnie niejeden taki atak przeżył.
SkoPio1 napisał/a:
„ukarana grzywną za jazdę bez wraku”
A jaki wrak trzeba mieć, by legalnie jeździć?
Reckless driving - to taka jazda przypałowa po miachu . Tłumaczony text translatorem . Translator miał na mysli wrak auta /szrot .
silwerbalk napisał/a:
I te małpie krzyki ja pierodle ..... aż się chce wpakować magazynek cały w tę kurwa małpie pyski
tez sie spodziewałem ze to czarnuchy nagrywają, a to biali tylko zadający się głównie z czarnuchami i adoptujacy ich zwyczaje, tzw whiggers.
w stanach zjawisko znane juz od dekad
janiestad666 napisał/a:
tez sie spodziewałem ze to czarnuchy nagrywają, a to biali tylko zadający się głównie z czarnuchami i adoptujacy ich zwyczaje, tzw whiggers.
w stanach zjawisko znane juz od dekad
Nie ma w świecie twierdszego twierdziela ponad Klynta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów