Nowe projekty na ten sezon... Bedzie grubo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa po przeczytaniu tytułu pomyślałem że były jakieś wybory miss w szwabcji.
Przy oglądaniu takich filmów aż włącza mi się wyobraźnia
Fajnie dobrana nutka.. Zna ktoś tytuły wszystkich utworów wykorzystanych w tym filmie?
Fajnie dobrana nutka.. Zna ktoś tytuły wszystkich utworów wykorzystanych w tym filmie?
JBB - NEW PROJECT part2 sprawdzajcie sobie czy ktoś nie podal nazwy tytulu
i prosze bardzo leci piwo, fajny film fajnie sie paczy i mysle ze ci dwaj polacy moga byc rywalizacja dla tego pana nizej
bmw skonczylo sie na e46 i e39 i wyjatek e92 (za przechujny wyglad) a tak to juz dziwne twory powstaja
Już myślałem, że prezentacja nowych zawodników kadry Niemiec na 2012. Pizgajev z Rosji (matka sprząta od 3 lat w Niemczech) i Abdullah Ciül (15 członków rodziny od 6 lat pobiera zasiłek i piecze donery)
Widziałem to e46 na treningu na Torze Poznań i trzeba przyznać, że ma niesamowity potencjał. Silnik LS7 od Corvetty Z06 rzuca tą budą jak zabawką.
Co jest jest z wami? Nikt nie zjedzie dubstepu?
Zrobię to za was: Co za kurwa gówno! Ale ta muzyka jest spierdolona...
Pozdrawiam serdecznie.
Film daje radę...
Zrobię to za was: Co za kurwa gówno! Ale ta muzyka jest spierdolona...
Pozdrawiam serdecznie.
Film daje radę...
hehe po tytule i po tej linie na początku, przed odpaleniem myślałem ze jakieś grube niemki będą przeciągały tą właśnie line.
Głośno się o tym nie mówi,ale BMW to piękne auta. Miałem kiedyś starą trójkę z 92 roku, niczym się tak zajebiście nie jeździło jak tym autkiem, nawet nowszymi autami z 2000 roku. I jak to się mówi, przedni napęd jest dla pizd:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów