📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kaziolord napisał/a:
Nie znam typa ale na 95 % coś próbował zajebać
Nawet wiem co. Kundle na smalec chciał zajebać.
Nie bez kozery, pies jest uważany za najlepszego przyjaciela CZŁOWIEKA.
Ten film powstam zanim powstały pierwsze urządzenia do nagrywania audiowizji. Ten inżynier to złodziej.
@Halman
Kontekstu nie ma. Mój pies też potrafił swoje gówno zjeść. Także chyba normalne zachowanie czworonoga.
A na problemy z żołądkiem zjadał takie duże, szerokie źdźbła trawy, potem wymiotował ontez zjadał bełty. Moskiewski stróżujący, moz rasa ma znaczenie.
Kontekstu nie ma. Mój pies też potrafił swoje gówno zjeść. Także chyba normalne zachowanie czworonoga.
A na problemy z żołądkiem zjadał takie duże, szerokie źdźbła trawy, potem wymiotował ontez zjadał bełty. Moskiewski stróżujący, moz rasa ma znaczenie.
petru23 napisał/a:
@Halman
Nie wiem, moja suka owczarka niemieckiego brzydzi się gównem.
W RPA mnówstwo psów jest szkolonych w ten sposób że atakują tylko ciemnoskórych. Praktycznie każdy pensjonat ma kilka takich owczarków na terenie. wchodzisz tam pierwszy raz jako biały, przylatują i domagają się drapania. jak przychodzi jakis czarny robol sprzątać, czyścić basen czy coś, to trzeba ja zamknać bo rozerwą na kawałki
asfaltowy próbował zajebać karmę pieską
Ale z psami trzeba po takiej akcji do weterynarza jechać, mogły się czymś zarazić, czarny pewnie nie szczepiony
Teraz seria bolesnych badań, szkoda czworonogów chuj wie jakim syfem się zaraziły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów