18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 53 minuty temu

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Justynka99 2019-02-04, 16:41 5
arcadius napisał/a:

Przywolalem przepis zeby uswiadomic ci, ze umundurowany policjant NIE MUSI pokazywac zadnej legitymacji, ani podawac jakiegokolwiek numeru. I tyle. Jak juz mowilem, nagranie nie obejmuje interwencji ani od jej poczatku, ani do jej konca wiec obraz jest mocno okrojony. Nie twierdze, ze policjant ma prawo sie nie przedstawic i nie wiem czy tego nie zrobil. Nadrzednym prawem policjanta jest zachowanie swojego i innych osob zycia i zdrowia. Sa sebixy nie wykonujace polecen, wiec jest zagrozenie. Zabraklo gazu i kajdanek. A policjanci za udostepnianie swojego wizerunku bez udzielenia zgody powinni zalozyc sprawe.
Jestes mloda, wiesz wszystko, prawo stoi po twojej stronie. Nie zapomnij przedstawic swoich racji przy nastepnym legitymowaniu. Dodaj jeszcze, ze studiujesz prawo i jestes wege. No i koniecznie nagranie z interwencji wrzuc na sadistica
Tyle ode mnie.
Pozdrawiam i powodzenia podczas policyjnych interwencji zycze

Jakiś syndrom sztokholmski. Policjant nie jest niczyim zwierzchnikiem i nie ma prawa wydawać poleceń bez uzasadnienia. W tym przypadku sebiksy były co prawda wkurwiające, ale nie powodowały żadnego zagrożenia. Nagranie pokazuje całość od nadejścia sebiksa aż do załadowania go do radiowozu i policjant nie wywiązał się ze swoich obowiązków. Zresztą często na korzyść przestępców, bo jakikolwiek dowód z takiego zatrzymania traci ważność jako tzw. "owoc zatrutego drzewa". Dlatego też policjantom nie na rękę zakładanie sprawy o upublicznienie wizerunku, bo wtedy sebiks musiałby iść do prawnika, a ten na pewno uświadomiłby go, że to jemu się tu odszkodowanie należy.

Jak lubisz, jak CI byle matoł, który dostał broń wydaje polecenia, to słuchaj. Ja wolę trzymać się litery prawa. A jako ciekawostkę dodam, że potem w sądzie są problemy, bo okazuje się, że przez jakieś tego typu humory policjanta sąd nie dopuszcza dowodów ze względu na ich nielegalne pozyskanie i kończy się to zwolnieniem przestępcy.

Co do dalszych wypowiedzi - nie ma tutaj żadnego utrudniania wykonywania czynności. Stoją, gadają, nagrywają - wszystko to jest legalne. Utrudnianiem byłoby fizyczne powstrzymywanie policjanta i dopiero w takiej sytuacji policjant ma prawo użyć siły.
Zgłoś
Tafariel 2019-02-04, 17:22
Co za zjeby, już po głosie słychać sebixy 50kg wojownicy ulicy
Zgłoś
nwtinamou 2019-02-04, 17:29 4
Obym się mylił, ale policjanci mają przechlapane, nie fika się do pracowników parku linowego. Co to to nie.
Zgłoś
SuchyHarry 2019-02-04, 17:55 1
Krata piwa dla policjanta. Super przykład młodego sebka wyklętego wierzącego zapewne w JP na 100%, zapierdalającego na siłkę i tak dalej, a wystarczyło takiego za kark i już "ałaaaaaa nagrywajcie to!!! ałaaaa!!!!!!!!" i pierdolenie o użyciu siły.... Skąd się takie dzbany biorą to ja nie wiem.

PS. Nie mam nic do ludzi którzy chodzą na siłownię, ale nie szanuję tych, którzy kurwa robią to dla szpanu albo po to, by się wozić .
Zgłoś
C................n 2019-02-04, 18:10 1
@Justynka99 @arcadius Weźcie się już ruchnijcie, a skończcie z tą romantyczną korespondencją via komentarze.
Zgłoś
arcadius 2019-02-04, 18:21
Caramon napisał/a:

@Justynka99 @arcadius Weźcie się już ruchnijcie, a skończcie z tą romantyczną korespondencją via komentarze.

To ja jednak sobie zwale. Moze byc?
Zgłoś
Presty 2019-02-04, 18:32
Już po kręceniu w pionie widać, że debil.
O zachowaniu nie wspomnę.
Zgłoś
Be6he6mo6th 2019-02-04, 19:33
@Justynka99 @arcadius

Zgłoś
blackrotor92 2019-02-04, 20:32
Jebac sebixow wyklętych i te ich prawilne rapsy o policji hwdp i dobrych mordeczkach ... polski bród który powoli staje się takim samym procentem w Polsce jak slumsy w Brazylii.
Zgłoś
ZajętyPelikan 2019-02-04, 20:56
Ma prawo prosić o okazanie legitymacji służbowej, policjant nie ma prawa odmówić. Oczywiście może dokonać tego po interwencji. A to że ma mundurek i przyjechał iłu-iłu, nie zmienia faktu, że ma zasrany obowiązek się wylegitymować. Oczywiście sebki utrudniają interwencję więc paragraf się na to znajdzie. Natomiast oboje sebek jak i policjant zachowali się jakby byli na tym samym poziomie intelektualnym...
Zgłoś
Justynka99 2019-02-04, 21:02
Caramon napisał/a:

Lepiej nie, bo jeszcze zacznie polecenia wykonywać
Zgłoś
arcadius 2019-02-04, 21:11 1
Justynka99 napisał/a:

Lepiej nie, bo jeszcze zacznie polecenia wykonywać

Z checia zobaczylbym interwencje policyjna z toba w roli glownej. Jak KAZESZ uzasadniac policjantowai kazde wydane przez niego polecenie Jeszcze pewnie na pismie. I skonczylabys tak jak ten sebix...

W zyciu bywa dokladnie tak jak na zalaczonym wyzej filmiku. Ci, ktorzy najglosniej kozacza na poczatku, na koncu najglosniej placza i przepraszaja....
Zgłoś
p47 2019-02-04, 23:26
Teraz ta placzaca pizde znajdzcie i wpierdolcie jej..nie musi przezyc
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2019-02-04, 23:41 4
Justynka99 napisał/a:

- nie ma tutaj żadnego utrudniania wykonywania czynności. Stoją, gadają, nagrywają - wszystko to jest legalne. Utrudnianiem byłoby fizyczne powstrzymywanie policjanta i dopiero w takiej sytuacji policjant ma prawo użyć siły.

Bzdura. Akcja jest dynamiczna, zatrzymani mają zakaz wychodzenia z pojazdu, wszyscy nerwowo biegają, kolejna suka podjeżdża a dwóch podchmielonych sebixów wchodzi w środek zatrzymania i cwaniakuje. Gdyby psiarnia miała obowiązek skakać koło każdego pajaca który prosi o wylegitymowanie to ta instytucja niemiała by sensu istnienia.
Przykład: patrol biegnie na interwencje bo Heniek tłucze Grażyne ale na drodze staje im Justynka99 i każde się wylegitymować...efekt? Grażynka zajebana a Justynka99 z innymi marudzi jaka to ta Polska policja jest chujowa.

Jestem tu na forum ostatni żeby bronić mundurowych ale ten przypadek to wina tych kamerujących półgłówków.
Zgłoś
Wiewór 2019-02-04, 23:42 1
Haha kurwa ale się uśmiałem. Sebek się popłakał jak go zamklii do radiowozu. Taki kozak byl z miodkiem w uszach. Mam nadzieję że dostał wpierdol na dołku. Tak wychowawczo.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem