📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gejlista:alojz, Manolito666, Duczki1234, wojtekpwse, Prostak, lukpogromca, ex32, Hitorq, ryba79, Jarokwakin
trytodie napisał/a:
Gejlista:alojz, Manolito666, Duczki1234, wojtekpwse, Prostak, lukpogromca, ex32, Hitorq, ryba79, Jarokwakin
Weź tam jeszcze nas dopisz. Nie powiesz chyba, że Ci się nie podobało
Budrys2000 napisał/a:
Progresive Europe
trytodie napisał/a:
PabloPablo24hdyc, Love_is_Love
Karuzela pedaliady się nakręca.
Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
onucek napisał/a:
Dziwię się, że nikt jeszcze nie napisał czegoś w stylu: "Halman i Flodzia na randce" xD
To oni
onucek napisał/a:
Dziwię się, że nikt jeszcze nie napisał czegoś w stylu: "Halman i Flodzia na randce" xD
To oni
radek225 napisał/a:
PabloPablo24hdyc, Love_is_Love
Karuzela pedaliady się nakręca.
Flour, Siriuz, karol_wojtyla1920
baronturbina napisał/a:
Flour, Siriuz, karol_wojtyla1920
Akurat zdziwiłbym się gdyby Folur czegoś takiego nie polubił
Zostaw mojego Tatę w spokoju !
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów