Dwustrzałowy białas
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przynajmniej ludzie wiedzą jak wygląda mniej wiecej pozycja boczna- bezpieczna
niby biały, a zachowuje się jak czarne gówno
@up
Dokladnie, pierwszy murzyn do ktorego nic nie mam, kulturalnie bez suckerpunchow, dosyc dlugo probowal uniknac starcia... male piwo, takie 0,33 dla niego
Dokladnie, pierwszy murzyn do ktorego nic nie mam, kulturalnie bez suckerpunchow, dosyc dlugo probowal uniknac starcia... male piwo, takie 0,33 dla niego
zgaslo swiatlo
niby biały, a zachowywał się jak czarny... pewnie murzyn albinos
a moim skromnym zdaniem to w takich sytuacjach:
- my jesteśmy uczeni (od małego) ewentualnie niegrzecznie rozmawiać...
- a oni (może nie od małego) napierdalać i chuj...
- my jesteśmy uczeni (od małego) ewentualnie niegrzecznie rozmawiać...
- a oni (może nie od małego) napierdalać i chuj...
A wyzwijcie mnie od najgorszych za to co za chwilę napiszę, ale strasznie mnie śmieszy jak "sadole" próbują w komentarzach ratować białych dostających po mordzie, na filmikach w których przedstawione są podobne sytuacje, łysy pajac dostał po pysku za rzucanie się i koniec, aż tak ciężko to zrozumieć?
jak dla mnie to jest dwóch czarnych, może i kolor ma bardziej biały, ale morda dalej jakby czarnego
nie no szaczun dla otoczenia ze od razu polozyli go w pozycji bezpiecznej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów