2w1 to nie najkrótszy dowcip o 3 pedałach tylko ta chwila kiedy jednocześnie przysrałeś piździe z pracy i zdałeś sobie sprawę, że to koniec twojej wątpliwej kariery pogodynki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ona ta babka w żółtym mówi że ten pieseł rozumie ich język a zafajdani użytkownicy sadola mają rozum małpy i nie zrozumieją o czym gadamy
a facet coś tam pierdoli że kiedyś też był sadolem ale poszedł do szkoły, nauczył się jezyka i dostał taką pracę że stać go na dobry samochód i dom a ci stulejarze na sadolu tylko piwa liczą
a facet coś tam pierdoli że kiedyś też był sadolem ale poszedł do szkoły, nauczył się jezyka i dostał taką pracę że stać go na dobry samochód i dom a ci stulejarze na sadolu tylko piwa liczą
My tu w Europie narzekamy na upały, a ja widzę, że w jankeslandzie też chłodno nie mają.
freaky napisał/a:
O czym oni pierdolą?
-Powinniście oboje wziąc hotel i porobić troche "akcji"
-Pewnie byłoby to więcej "akcji" niż kiedykolwiek wcześniej
dumad napisał/a:
ona ta babka w żółtym mówi że ten pieseł rozumie ich język a zafajdani użytkownicy sadola mają rozum małpy i nie zrozumieją o czym gadamy
a facet coś tam pie**oli że kiedyś też był sadolem ale poszedł do szkoły, nauczył się jezyka i dostał taką pracę że stać go na dobry samochód i dom a ci stulejarze na sadolu tylko piwa liczą
Ja pierdole... Kiedy kretyn obraża innych kretynów jest to dla mnie materiał na epopeję wulgaryzmów... Walić to... Szkoda strzępić języka na idiotę...
- Ok Charlie będę tu siedzieć i spędzać czas ze swoim nowym najlepszym przyjacielem "bekinak ? "
- Myslę że Wy dwie powinniście wziąć sobie pokój hotelowy albo coś.... Bo dzieje się sporo akcji u Was
- Eh.. Charlie !!
- Pewnie więcej akcji niż miałaś przez ostatnie miesiące co ? ... śmiech - dobra zobaczmy na pogodę
- Myslę że Wy dwie powinniście wziąć sobie pokój hotelowy albo coś.... Bo dzieje się sporo akcji u Was
- Eh.. Charlie !!
- Pewnie więcej akcji niż miałaś przez ostatnie miesiące co ? ... śmiech - dobra zobaczmy na pogodę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów