📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ok powinno się zatrzymać, ale podczas tankowania nie idzie się kurwa do auta.
Jeśli istnieje możliwość zjebania się czegoś to zawsze się zjebie + złośliwość rzeczy martwych Mogła pilnować głupia cipa.
nie no ale co to za pokurwiona akcja że pistolet nie odbił ? Ja często w sprinterze wkładam pistolet do baku i ide sobie usiąśc, bo kurwa nie będę stał i czekał aż się 90litrów wleje no i kurwa zawsze odbija !
willoo napisał/a:
nie no ale co to za pokurwiona akcja że pistolet nie odbił ? Ja często w sprinterze wkładam pistolet do baku i ide sobie usiąśc, bo kurwa nie będę stał i czekał aż się 90litrów wleje no i kurwa zawsze odbija !
Nagrywaj każde tankowanie, główna już czeka.
Poziom inteligencji odczytamy po wyrazie twarzy
Chuj na firme to nie żal...
O kurwa ale bym tak chciał....
Don_Beck napisał/a:
Nagrywaj każde tankowanie, główna już czeka.
Chuj na firme to nie żal...
@up No to nie rób głupkowatych uśmieszków.
i ta szeroko rozdziawiona gęba. jakby wiedziała ,że jedynie poprzez gałe może odkupić ewentualne winy. chyba odruch bezwarunkowy. natura pomyślała
Gaz bezołowiowy
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów