Myslałem jak to skomentować... ale ... brak słów
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Nie wiem czy debilki ale chętnie bym je wyruchał...
To te z kategorii : pacz jaka jestem crazy, moj pierwszy raz w pokoju hotelowym oojeeej bogactwo
Pierwszy raz dostaną bolca to inaczej zaczną skakać.
tępe cipy
nudne, nic tu właściwie nie ma. nawet nie płacze. co to robi na głównej ?!?!
jesion1993 napisał/a:
Myslałem jak to skomentować... ale ... brak słów
Czemu brak słów? Nigdy nie odjebałeś niczego z kumplem? Ja tobie współczuje, skoro zwykłe skakanie po łóżku jest dla ciebie wielkim idiotyzmem.
Pewnie głosowały na LSD razem ze zjaranym Zbyszkiem.
to jest fail? za niedługo jak ktoś krzywo stope postawi to już fail będzie. Babinka dobrze wylądowała, zero krzyku i tragedii. Piwko sam wypiję, zdrowia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów