Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz, mimo, iż nie zmieniłem swojego usposobienia, świat i otaczający mnie ludzie są zupełnie inni. Niestety dla mnie, gorsi...
Nie przejmuj się, karma do narcyzów wraca
Blisko.
Nie oszczędzałem się w życiu, robiłem średnio 3-4 ekstremalne zwroty w swoim życiu w roku. Mnożąc to przez liczbę lat, jakie mam daje około 100 różnych zdrzeń wpływających na moje losy.
Rozumiem, że dla nastolatka siedzącego pod opieką rodziców, czy też piwniczaka siedzącego całe życie w swoim pokoju, lub smutnego urzędnika hodującego paprotkę oraz hemoroidy moje przygody są wysrywami. Jednak to miało miejsce i lubię czasem sobie przypomnieć te wesołe, fajne czasy.
Teraz, mimo, iż nie zmieniłem swojego usposobienia, świat i otaczający mnie ludzie są zupełnie inni. Niestety dla mnie, gorsi...
Zaraz, zaraz, a nie pracowałeś też na budowie, nie byłeś gangsterem, a nawet menelem? Coś mi tu mitomanią jedzie.
Wielokrotnie opowiadał jak to z miesiąc temu kogoś pobił i ledwo się wybronił aby go nie zamknęli. Ze sposobu opowiadania ja w to wierzę: nie tak wygląda wciskanie kitu.Zaraz, zaraz, a nie pracowałeś też na budowie, nie byłeś gangsterem, a nawet menelem? Coś mi tu mitomanią jedzie.
Zaś co do reszty, tu już tylko teoria: menel pracujący dorywczo na budowie który ma konflikt z prawem właśnie za ganstera będzie się uważał.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów