📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widać że u nich też braki kadrowe biorą jak popadnie byle by liczba policjantów sie zgadzała
Cos czuję, że SMC kiedyś pracował w policji, nawet w kilku krajach, ale rzucił to w cholerę i mając 25 lat, w tym 35 lat stażu pracy po 5 lat w 20 firmach, stwierdził, że to nie dla niego
Pączetta i Balerona nie dogoniły podejrzanej, która kupiła ostatniego donuta.
Podobno dobiegły już do Kanady
leonidkacap napisał/a:
widać że u nich też braki kadrowe biorą jak popadnie byle by liczba policjantów sie zgadzała
ludzie co raz inteligentniejsi to i trudniej znaleźć naiwnych do tej służby politykom
bishfinger napisał/a:
ludzie co raz inteligentniejsi to i trudniej znaleźć naiwnych do tej służby politykom
turor napisał/a:
Cos czuję, że SMC kiedyś pracował w policji, nawet w kilku krajach, ale rzucił to w cholerę i mając 25 lat, w tym 35 lat stażu pracy po 5 lat w 20 firmach, stwierdził, że to nie dla niego
Blisko.
Nie oszczędzałem się w życiu, robiłem średnio 3-4 ekstremalne zwroty w swoim życiu w roku. Mnożąc to przez liczbę lat, jakie mam daje około 100 różnych zdrzeń wpływających na moje losy.
Rozumiem, że dla nastolatka siedzącego pod opieką rodziców, czy też piwniczaka siedzącego całe życie w swoim pokoju, lub smutnego urzędnika hodującego paprotkę oraz hemoroidy moje przygody są wysrywami. Jednak to miało miejsce i lubię czasem sobie przypomnieć te wesołe, fajne czasy.
Teraz, mimo, iż nie zmieniłem swojego usposobienia, świat i otaczający mnie ludzie są zupełnie inni. Niestety dla mnie, gorsi...
Laska biegnie spokojnym truchtem, nawet się nie wysila.
leonidkacap napisał/a:
"Defund the police" i takie są efekty. Zostają najwybitniejsi pracownicy którzy nie dostaną lepszej roboty gdzie indziej.widać że u nich też braki kadrowe biorą jak popadnie byle by liczba policjantów sie zgadzała
Zajebią ją za rogiem, za narażenie zdrowia lub życia policjantek na służbie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów