(odp poniżej)
Przynajmniej metr pod ziemią.
Wpisuję byle co
Za ten pokaz czapek powinno się je poddać aborcji
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.jesteście jebakami chłamu, jak można coś takiego ruchać? to już trzeba albo tak bardzo nisko upaść, albo specjalnie tak pisać żeby dostać piwo od takich samych prawiczków jak właściciele takich komentarzy. poziom -0, współczuję Wam, że wyglądacie tak strasznie i odpychająco, że nawet takie ścierwo byście ruchali, bo żadna normalna dziewczyna by Wam się nie oddała.
Możliwe też, że macie po prostu po 14 lat ( r0zp1erd4l4m 18 lat? nick mi mówi - ,,12 lat, nawet trzepać jeszcze nie umie", ale dobra tam, jeden lubi normalny nick, drugi dojebie pedalski, sprawa gustów... ) za często używacie prawicy do zaspokajania się, może znajdzie sobie jakąś dziewczynę, a nie tylko na sadisticu siedzicie. Bo już macie objawy urojeń wielkościowych. =.=
p.s. w dupie mam osta, piszę prawdę. wkurwiają mnie takie komenty puste.
a ja poprostu jestem śmiertelnie przekonany ze jesteś pedałem.
co do blondyny - prażyłbym
te drugie- worek i potrzymać za cycki
W każdym z nas tkwi morderca, trzeba go tylko znaleźć.jesteście jebakami chłamu, jak można coś takiego ruchać? to już trzeba albo tak bardzo nisko upaść, albo specjalnie tak pisać żeby dostać piwo od takich samych prawiczków jak właściciele takich komentarzy. poziom -0, współczuję Wam, że wyglądacie tak strasznie i odpychająco, że nawet takie ścierwo byście ruchali, bo żadna normalna dziewczyna by Wam się nie oddała.
Możliwe też, że macie po prostu po 14 lat ( r0zp1erd4l4m 18 lat? nick mi mówi - ,,12 lat, nawet trzepać jeszcze nie umie", ale dobra tam, jeden lubi normalny nick, drugi dojebie pedalski, sprawa gustów... ) za często używacie prawicy do zaspokajania się, może znajdzie sobie jakąś dziewczynę, a nie tylko na sadisticu siedzicie. Bo już macie objawy urojeń wielkościowych. =.=
p.s. w dupie mam osta, piszę prawdę. wkurwiają mnie takie komenty puste.
'Życie trzeba przeżyć a nie przeczekać'Nie pierdolcie bo w miarę dziołszki, ta rozczochrana jakby się uczesała to niezła dupa. Zgadzam się z przedmówcami, że ruchnął by obie, jednak zgadzam się też z innymi, że na huj to tu zostało umieszczone.
@The Butcher
Zaprawdę prawdę piszesz najprawdziwszą. Dodałbym jeszcze do Twojego wywodu, że od kiedy zostały wprowadzone piwa ilość kont się zwiększyła tylko po to żeby je zbierać (jest jakiś ukryty ranking, czy nagrody za nie?).
Niedługo pewnie zobaczymy sytuacje z yt: kto ma penis kciuk w górę, kto nie ma penis kciuk w górę, kto chce mieć penis kciuk w górę, tylko, że będzie stawia piwo. Już kilka postów typu kto postawi 100, 200... piwo widziałem i to idzie w bardzo złym kierunku.
Jak zauważyłeś hard trzyma jeszcze poziom, chyba tylko dlatego, że nie wystarczy skoczyć na demoty, mistrzów, jm, czy tym podobne i wjebać najlepiej oceniany post z danego portalu.
Apeluje zatem do zboczonego taboru cygańskich prostytutek postronnie zwanych modami i adminami tej strony o usunięcie możliwości stawiania piw w szczególności za komentarze, można dodawać za film, żeby gówien za dużo nie było na głównej, ale niech nic się w profilu nie pokazuje, ilość, jakość, smak itp.