Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie pizda zarysowała na parkingu pod sądem. Widział to ochroniarz ,który z nią gadał. Było na monitoringu widać jak rysuje mi auto. Po rozmowie z ochroniarzem szybko uciekła.
Zgłosiłem na policje. Policja ją znalazła szybko. Babka się nie przyznała. Sprawa trafiła do sądu. Wygrała sprawe w sądzie pomimo zeznań ochroniarza i nagrań z monitoringu (sprawa była w tym samym sądzie pod którym mnie porysowała).
Kto mi kurwa powie ,że baby są dyskryminowane ten chyba jest pojebany.
Czy ona czasem prokuratorką nie była ?
Mnie pizda zarysowała na parkingu pod sądem. Widział to ochroniarz ,który z nią gadał. Było na monitoringu widać jak rysuje mi auto. Po rozmowie z ochroniarzem szybko uciekła.
Zgłosiłem na policje. Policja ją znalazła szybko. Babka się nie przyznała. Sprawa trafiła do sądu. Wygrała sprawe w sądzie pomimo zeznań ochroniarza i nagrań z monitoringu (sprawa była w tym samym sądzie pod którym mnie porysowała).
jak to mozliwe ze przy takich dowodach wygrała sprawe?
Wzięła jakiegoś adwokacine i tak to wszystko przedstawił ,że zastanawiałem się sam czy to nie moja wina ,że w ogóle wstawałem z łóżka.
Sędzina uznała ,że jest zbyt wiele wątpliwości (bo na nagraniu widać jak jej samochód rysuje mój ale nie widać lewej połowy jej samochodu i ,że to konkretnie ona prowadziła - ona twierdziła ,że to nie ona pomimo zeznań ochroniarza ,że to ona).
Najśmieszniejsze jest to ,że jeżdząc na te rozprawy do sądu wypaliłem paliwa za większą kwote niż bym zapłacił za lakierowanie drzwi.
Sąd apelacyjny i nikt nie popatrzy, czy szmata ma znajomości w tym poprzednim..
Ostry zakręt i na raz ma zredukować z 3 na 2 bieg, włączyć kierunkowskaz, przyhamować lekko i bez wduszonego sprzęgła przejechać zakręt. Za dużo na raz za chuja nie ogarniają
Robiłem taki test też z innymi kobietami i zawsze to samo.
Skończyło się tym, że kupiłem jej automat, bo mnie chuj strzelał
pojeździj ze mną, zmienisz zdanie. Kiedyś podczas jazdy znajomy sprawdzał, czy mam 3 pedały w aucie, bo ponoć tak sprawnie biegi zmieniałam, że żadnego szarpnięcia nie było. Jedyny problem mam z jazdą do tyłu... po prostu nie umiem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów