📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ha ha rozjebała mnie jak chciała rysę śliną zmazać w 5:40
Odważny dziadek, ładuje się między młot a kowadło. Czekałem tylko aż go sprasują między maskami.
Typowa baba na parkingu: zarysuje - spierdoli.
Ta normalnka panie w autkach eh. Ale dalej sie namolnie pchają
Tak to jest jak się ma o jeden zwój w mózgu więcej niż koń (żeby nie pić wody z wiadra) a prawko zdało się po francusku albo na tylnym siedzeniu. I to jest bullshit, że wszystkie kobiety nie potrafią jeździć. Znam kilka kobiet, które są naprawdę dobrymi kierowcami.
Mnie pizda zarysowała na parkingu pod sądem. Widział to ochroniarz ,który z nią gadał. Było na monitoringu widać jak rysuje mi auto. Po rozmowie z ochroniarzem szybko uciekła.
Zgłosiłem na policje. Policja ją znalazła szybko. Babka się nie przyznała. Sprawa trafiła do sądu. Wygrała sprawe w sądzie pomimo zeznań ochroniarza i nagrań z monitoringu (sprawa była w tym samym sądzie pod którym mnie porysowała).
Kto mi kurwa powie ,że baby są dyskryminowane ten chyba jest pojebany.
Zgłosiłem na policje. Policja ją znalazła szybko. Babka się nie przyznała. Sprawa trafiła do sądu. Wygrała sprawe w sądzie pomimo zeznań ochroniarza i nagrań z monitoringu (sprawa była w tym samym sądzie pod którym mnie porysowała).
Kto mi kurwa powie ,że baby są dyskryminowane ten chyba jest pojebany.
Baba nie jest od parkowania tylko od ruchania i zajmowania się domem. Od parkowania i w ogóle jeżdżenia samochodem jestem ja.
Kuuurwa... Jak ten facet wszedł pomiędzy dwa auta, w których siedziały te baby, to już myślałem, że koleś ma po nogach...
dobra...jestem kobieta, mam prawo jazdy, ale nie jeżdżę... wiecie czemu? bo nie umiem -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów